Hop til indhold
powerpoint

Sublim tantra oplevelse i Hamburg

Recommended Posts

For 2 uger siden var en af mine venner og jeg en tur i Hamburg.

Vi har 3 gange tidligere været på Babylon med stor tilfredshed, men denne gang var der sket noget radikalt.

Alt hvad der var aftalt på forhånd, mens de uhæmmet startede på offentlig BJ, faldt fuldstændig til jorden da man kom ind på værelset, så kunne forhandlingen begynde forfra. Hvorom alting er så gælder det om at få en udløsning på kunden så hurtigt som muligt, og hvis det er 12 min så er den halve time gået. Sådan har det ikke været tidligere og slet ikke på Atmos eller Grenz FKK for den sags skyld.

Nok om det !

Vi trængte til en god sensuel massage og måtte se i øjnene at så skulle vi ud i byen.

Heldigvis havde jeg gjort hjemmearbejdet godt, og 3.4 km fra Babylon fandt vi tæt ved Hauptbahnhof, Ernst Mercks strasse 8. www.tanshiveda.de

Desværre eller heldigvis var de optaget, så de kun kunne tage een kunde så jeg kunne komme tilbage om 1 time.

Da jeg kom var det en meget høflig nydelig slank dame -2 40 +2 meget smilende kultiveret som foruden tysk talte et nydeligt engelsk.

Jeg bad om 1.5 time erotisk tantra massage til 110 €. og gik i bad.

Jeg har prøvet mange tantramassager og sværgre meget til Ditte for 1900 kr for 1.5 time, men der må man også meget andet.

Hovedfilosofien i tantra er at du modtager og hun giver.

Derfor var jeg også helt passiv da hun kælent lod sine dejlige bryster glide henover ryggen på mig mens hun viskede søde ting i øret på mig.

Skylder lige at sige at omgivelserne er helt i top. Gammel herskabs lejlighed med indbygget kamin og originale trægulve og pæne møbler.

Den store madras på gulvet var indbydende dekoreret.

Når jeg ligger på maven ynder jeg at have mine hænder foldet under panden.

På et tidspunkt løsnede hun blidt min ve.arm og trak den om i det jeg kunne fornemme var tæt på hendes skød.

Min arm blev masseret og stille og roligt mærkede jeg konturende af et dejligt blødt men fast bryst fylde min åbne hånd. Jeg orienterede mig blidt og seancen gentog sig med det andet bryst og siden hen på hø. side.

Intet voldsomt kun bløde langsomme blide bevægelser.

På det tidspunkt var hendes berøringer også nået det det genitale område stadigt blidt og ikke vulgært, men nydelse på 1. klasse.

Jeg glemmer at sige at der hele tiden bliver brugt varm olie i passende mængder.

Da jeg blev vendt om og hun lod sine dejlige bryster glide op ad pikken og op i munden på mig, kunne jeg ikke dy mig for en let berøring i skridtet på hende.

Der var en G- streng og det lykkedes mig at liste de venstre indre skamlæbe udenfor. Dertefter gled mine hænder blidt ned over hendes dejlige krop men noget fokuseret på hendes bryster, hvor blid berøring fik vorterne til at blive stive som lillefingeren yderled.

En hånd på G- strengen senere afslørede en svulmende clitoris.

Pludselig steg hun langsomt ud på gulvet og smygede G - strengen af.

Derefter fortsatte hun sin glidende erotiske bevægelser hvor der kun var få mm fra penetration.

Det lykkedes mig nogle gange at få en finger ind i en smaskvåd revne, hvor hun smilte sødt med et lille grin, men trak sig.

På et tidspunkt var hendes stimulation af pikken så intens at jeg måtte stoppe hende, trods en solid oparbejdet udholdenhed. Jeg bad hende sige når der var 10 min. tilbage for så ville jeg gerne komme.

Da tiden var inde satte hun sig overskrævs med skamlæberne på hver side af pikskaftet og nulrede hovedet helt fantastisl i 5 - 10 min hvorefter jeg kom med et brag.

Med sperm på maven m.v. smøg hun sin kropp op af min med hovet ved min kind og skulder. Sådan lå hun i 5 min. og sagde : Danke schöen . Så i bad.

Derefter betalte jeg 110 € + 20 i tip

Kys og kram ( der var gået 25 min. over tiden . ( skylder at sige at jeg er 62 ++ )

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Goddag Powerpoint

Mange tak for din beskrivelse af Tantramassage i Hamborg.

Jeg besøger tit byen og synes det er spændende med forskellige beretninger derfra.

Du må meget gerne uddybe lidt mere om de dårlige oplevelser fra Babylon. Babylon er vel lidt speciel, da de har svært ved at tiltrække piger og man kan derfor have en mistanke om at pigerne kan tillade sig lidt af hvert.

Der skal ellers ikke mange klager til, på Atmos over en pige, før hun får besked om at finde et andet sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Babylon 2 gange for et par år siden, jeg syntes stedet er lækkert og indbydende.

Babylon lod netop til at have plads og muligheder for at tilbyde alt det ekstra der kunne være sjovt, massage osv.

Uden lækre piger kan det være ligemeget, så næste besøg i Hamborg bliver så også Atmos for mit vedkommende.

Jeg undrer mig blot over hvorfor Babylon ikke tiltrækker folk, men måske jeg selv finder ud af det efter et besøg på Atmos. :D

Eneste andet sted jeg har besøgt er Grenz DD, jeg har givet det chancen 3 gange men ikke mere det er alt for kedeligt, både stedet og udvalget af piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For lige at gøre tantraen færdig først:

Den dejlige kvinde som behandlede mig hed Jacqueline. Men ven havde en noget yngre model ( Anna / Anne ? ) ca. 24 - 26 år, mindede iøvrigt meget om Cecilie L. når hun er mørkhåret. Hans oplevelse var fin, men slet ikke så intens som min. Hun tog ikke sine hipsters af.

Med hensyn til Babylon så har den kedelige udvikling nok været i gang de sidste 1½ år. Jeg har bare ikke helt lagt mærke til det, fordi jeg hovedsaglig har haft et Cubansk livsstykke med kæmpe bryster som jeg har svinget godt med.

Hun ringede i maj og fortalte mig at hun var stoppet på Babylon, men stadig kørte escort. Det var midt i arbejdstiden så jeg kunne ikke spørge hvorfor :lol:

Nåede desværre ikke at få besøg igen denne gang da Jacqueline kom i vejen :D

Min ven startede med en brasiliask skønhed, men da hun var stram og han smask liderlig var det hele overstået på < 10 min. derefter kontant afregning og pigen var væk. Og sådan var de alle, tiden er færdig efter udløsning. Men hvis man nærmer sig den halve time så prøver de at trække den 5 - 10 min. mere for så at opkræve for 1 time. Hver ting har sin pris. Fransk uden +20 eur, kys + 20 eur gensidig fransk + 20 eur ellers må man kun lige give missen et lille kys hvis man ligger i en 69 ´er.

Da min ven havde haft 3 ture, sad han lidt og hvilede sig,da han undkyldte sig med dette blev han nærmest hånet og spurgt om han kun var kommet for at kigge :evil:

Entreen er iøvrigt steget fra 60 til 69 eur.

Atmos er desværre som en skrev, en labyrint, men man lærer den jo at kende.

Sidste gang jeg var på Atmos måtte man det hele uden gebyrer, men naturligvis lidt afhængig af kemien og ½ time var ½ time hvor man i resttiden fik en sludder og lidt nussen med massage.

I Babylon er der skift kl 18 og der var ingen forskel på dag- og nathold bortset fra at natholdet var mere " påklædt", men det skulle der såmænd heller ikke meget til da de fleste på dagholdet havde deres fødselsdagstøj på ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

På min sextour til Hamburg i slutningen af april 2013, var jeg også forbi Ernst Mercks strasse 8. www.tanshiveda.de. Desværre havde jeg valgt at parkere ved Hovedbanegården, hvor det altså ikke kan lade sig gøre at betale for mere end 1 times parkering, så jeg var lidt stresset ved ankomsten med tanke på, om jeg nu kunne overskride tiden uden at få en P-bøde.

Nå, jeg havde i forvejen booket 1 time og blev modtaget af en sød, slank, mørkkrøllet ca. 45 årig (hun havde en voksen datter) dame med østeuropæiske rødder (Ungarn, så vidt jeg husker). Jeg fik en kop kaffe og jeg fik valget mellem at blive behandlet af hende eller en yngre, glat mørkhåret ca. 25 - 30 årig pige, som jeg slet ikke fandt interessant.

Tantra massagen var som sådan udmærket med B2B og varm olie, afslappende musik i baggrunden, men intimbarberingen stod desværre lidt tilbage.

På et tidspunkt fik jeg lov til at vende mig om og lidt efter lagde hun lidt bestemt min hånd på sit lår og jeg fattedet hurtigt pointen og jeg lod den vandre og det havde hun ikke noget imod, mens hun gav mig en effektiv lingam massage, så jeg havde lidt ondt i bananen flere timer efter. De skriver ellers på deres hjemmeside, at der under massagen ikke sker nogen sexuel udveksling sted - men så ved jeg ikke hvad det kaldes? Massagen kostede € 85,- for 1 time, men jeg fik € 20,- tilbage på den € 100,- seddel jeg fra starten havde lagt på et lille bord, men hun ville åbenbart ikke afregne før efter massagen - håb om ekstra drikkepenge?

Heldigvis havde jeg ikke indkasseret nogen P-bøde, selvom tiden nok var overskredet med 10 min.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...