Hop til indhold
LeoLummerkrog

Verified: Roksana new in Sydhavn. 100%photo

Recommended Posts

På bLeo verificerer:

https://www.escortguide.dk/P/roksana-new-in-sydhavn.-100-photo-..-41367.html#&gid=1&pid=11

Det er hende på billederne. ingen tvivl. Og hun er fandme et lækkert skår. Så hvis man blandt andet kommer i ornitologforeningen for at kigge på fugle, så er det et godt sted. 175/65. Meget store fyldige læber. Knaldroman røv og pikant smukke små faste ungpigebryster som hun genert skjuler med hår og arme. Men intet problem at få lov at se og gramse. Faktisk lidt cute at være lidt genert.

 

sexen var derimod ikke genert. Nu havde jeg kun valgt et verificeringskvarter, så det går lidt stærk og væsentligt stærkere end på dansk bordel (hvor man dog også kan føle sig forhastet alt efter pigen). 500,-

“Et bad inden?” - jo tak. Og sige på med hætten en ned over karius med munden. Umiddelbart fint men jeg brugte ikke tid på det, det var jo bare for at blive helt hård. Om på alle fire stående på gulvet. Jeg siger jo tak til den stilling, bedre end på alle fire på madrassen. Virkeligt flot syn og helt i bund. Hun er pænt stram så det gjorde indtryk og jeg måtte sætte farten ned. “Er du færdig?”  Nej nej da frøken. Spørgsmålet kom end del gange, lidt ærgerligt men det var jo også kun et verificeringskvarter. Og det lader jeg mig ikke skræmme af. Hun fik lidt mere og godt med faste hænde på lænd, baller, lår og talje, og lidt gramsen på babserne. Super flot stram og lækker pige, hun stående højlydt fra første dyk, lidt instrueret men godt nok til mig og følelsen af indlevelse. Om på den anden side og i bund. Nu kom der lidt mere ord på: “oh, you are so strong”, og igen, det er jeg ikke, jeg ved ikke hvad de mener med det, men det er åbenbart et østeuropæisk kompliment. Jeg tager glad imod. Hun kan god lide at se en pik kører ind og ud af hende så beg holdt hendes hoved om nakken, det er en knaldlækker stilling men jeg synes mange piger siger nej og det gør ondt, men ikke her. Det var super lækkert da hun kastede hovedet tilbage og lad mig afslutte mens jeg kiggede hende i øjnene. Også der er hun super køn. I det hele taget knaldflot.

 

endnu et bad og ud og fortælle jer at hun er her i 3 dage endnu men i øvrigt kommer igen om en måned.

 

pigen: 8, virkelig flot til prisen 

legen: 7, godt til tid og pris, jeg har lyst til at prøve en længere seance. Lidt automat stønnen men godt og lidt for ofte “er du færdig?”.

sted: 6, ok, diskret og pænt, ikke fantastisk, bad muligt før og efter. Gadedøren smækker med et kæmpe brag, så hold den lige på vej i både ind og ud :)

Alt i alt helt ok til min smag, tag hende bare, jeg kommer nok igen hvis jeg kan nå det for alt det kød der skal smages.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vildt; Kiggede på hendes billeder i går og tænkte mega “fake”. Alt for mange model-kvalitets billeder af sig selv med en mobil-telefon, underlig intetsigende profil tekst, ingen priser eller tidsrum.

 

Nogle burde give de her smukke kvinder lidt introduktion til det danske market.

Del dette indlæg


Link til indlæg
LeoLummerkrog skrev, for 25 minutter siden:

Ja, lad os introducere dem til os :D

Måske man skulle oprette et “Not for profit” firma hvor de stakkels piger kan henvende sig når de kommer til Danmark. Hvordan de så betaler kan vi jo beslutte hen af vejen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
JohnBlow skrev, for 34 minutter siden:

Nogle burde give de her smukke kvinder lidt introduktion til det danske market.

Hun blev introduceret til EG i fredags ;):

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, for 17 timer siden:

Hun blev introduceret til EG i fredags ;)

 

 

Ja, det så jeg godt og jeg er ikke enig. Sådan er det jo med smag. Jeg lægger vægt på noget andet end strejfer der unægteligt havde en dårlig oplevelse. Måske jeg også var forberedt på en ikke top oplevelse hvilket gør det til en helt fin oplevelse til prisen. Og når piher er ægte og har en fantastisk krop og lader mig få lov, så er keg egentlig helt udmærket tilfreds. Man kan jo heller ikke forvente at en pige på 15 eller 30 min. Falder i svime over hvor godt man knalder dem. Og måske, kun måske, har de fået en enkelt pik i denne uge, så kan man fortænke dem i at det måske ikke er af lyst men af nød at de leverer en vare... jeg fik en ganske rimelig og hæderlig vare leveret til pris og tid. Jeg plejer at tage en time for at give lidt mere og få lidt mere og tillade at bruge tid på opmærksomhed. Der havde jeg ikke lige her og fik derfor hvad man kan forvente på 15. Så lad være med at forvente multi og GFE på 15 eller 30. Det er urimelige odds. Giv de 200,- mere og brug en time på også at være tilstede overfor dem. Jeg overvejer en time hos Oksana, jeg skal bare lige...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...