Hop til indhold
Stodderkongen

Advarsel: "New and horny" i Aarhus

Recommended Posts

Link til annonce: https://www.escort-side.dk/Sensual-and-quality?ad-id=6057

Den korte version: Det er IKKE kvinden på billederne, som faktisk er der. Tænkte nok billederne ikke passede, men de to andre piger jeg oprindeligt havde skrevet til svarede ikke, så jeg tog chancen og prøvede. Det skulle jeg aldrig have gjort. Hun leverede en gennemført elendig service. Kan på ingen måde anbefales. 

Den lange version: Skrev til nummeret og fik oplyst en adresse i Aarhus C. Jeg kører afsted, finder P-plads og går derhen. Da jeg står foran døren, tikker der en SMS ind med en ny adresse 2 km derfra. Allerede her var jeg lige ved at vende om og smutte hjem, men nu skulle det altså være. 

Da jeg ankommer til den nye adresse og hiver i døren, tikker der endnu en SMS ind: Over på den anden side af vejen og et par numre længere op. Nå ja, okay - Så har hun da set mig an. 

Langt om længe fremme ved den rigtige adresse er det ikke kvinden fra billederne, som åbner døren. Jeg vælger ikke at smutte, da hun sådan set ser ganske fin ud. Ca. 165 høj, pænt ansigt og slank. Alderen vil jeg skyde til et sted sidst i tyverne. 

1000 kr for 30 minutter og fransk med gummi. Allerede fra jeg giver hende pengene har hun flyttet fokus over på telefonen, hvor hun ivrigt skriver løs. Ikke meget kontakt. 

Selve akten var en meget tynd kop te. Elendigt blowjob, der mest bare var et halvhjertet handjob. Efterfølgende blev det ikke bedre - Hendes bryster måtte man knap nok røre, og hun havde konstant hånden nede omkring kondomet. 

Selvom jeg havde betalt for 30 minutter valgte jeg at overstå det hurtigt. Gad simpelthen ikke mere. Med det samme hun rejste sig fra sengen var fokus tilbage på telefonen. Stod på gaden 20 minutter efter jeg ringede på døren. 

Har efterhånden besøgt en hel del kvinder gennem årene, og det her var ubetinget den værste oplevelse. Aldrig før har jeg direkte haft lyst til at smutte før tid, bare fordi hele oplevelsen var elendig. 

Man vinder desværre ikke hver gang man tager en chance :-) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...