Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/15min-all-without-500-amager-the-best-service-best-price-monica-40885.html

Har læst lidt negative anmeldelser omkring Monice, men hendes billeder var så tiltagende, at jeg simpelthen måtte prøve hende. Selv om stedet ikke er det mest fantastiske, var hun for mig en fantastisk oplevelse. Det er ganske rigtigt at hun ikke er den mest engageret, eller den mest energiske. Men for mig gør det førnævnte intet, det gør det blot mere lækkert. Hun lod simpelthen mig om alt, men man må så tilgengæld gøre hvad man vil, stort set;-). Havde hende i en time, og alle tre huller stod til fri afbenyttelse, hvilket var fedt, bare at springe fra fissen til røven, adskillige gange. Dog var hun lidt mere sart i røven.(20cm pik og pænt tyk) Men i fissen tog hun den fantastisk. Alt var uden gummi, kom i hendes pænt strammefisse og efter det løb ud, kneppe jeg det op i hendes røv. Og som noget HELT VILDT FANTASTISK må man for et ekstra beløb filme det hele, så det blev det da :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for kaffe, som man siger. Hvis bare alle anmeldelser var lige så maleriske....

med den oplevelse in mente kan jeg godt forstå du har oprettet dig her for 54 minutter siden. Det havde været en skam og holde den for sig selv. 

Jeg kan desværre ikke mønstre en tyk banan på 20cm. Du er velsignet af vor herre. Jeg fik min fars spidse næse i stedet. 

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Enzo L'uri

Thestretcher.

Må vi ikke se et udsnit af dine optagelser? Du har sikkert noget uden ansigt og andre kendetegn;)

Enzo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...