Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Amanda i Lyngby i går, blandet oplevelse.

https://www.escortguide.dk/P/new-amanda-in-lyngby-happy-hours-10am-18pm-15min300-30min-600-open-all-day--41062.html

Sød pige, men mange ting haltede.

NB se hendes kollegas anmeldelse her:

 

Som også beskrevet i den annonce, så er det en lidt klam fornemmelse at stå udenfor og vente på at de lukker ind, mens man tænker at naboerne glor. Selv om jeg havde skrevet i forvejen og hvor langt jeg var derfra. Ikke fedt.

Nå, indenfor, sød pige, helt bestemt hende på billedet.

Kan sagtens passe at hun er tyve år. Så hvis man kan lide en sprød ungpigekrop...

Så kommer det som man kan vælge at synes om eller ej. Hun er meget ungpigeagtig, lidt genert, nervøs, fnisende. Sådan "hvad laver jeg her?". Det var såmænd sødt nok, og fik mig til at føle mig ovenpå i situationen, jeg skulle nok passe på hendes grænser, men hun lod nærmest til at være helt overrasket over, at mænd ikke bare vil bolle men også kan lide andre ting. Min ting er at slikke en pigenumse bagi, og det stod hun lidt af på. Der måtte tolk til (tolken var ret lækker) for at forklare hvad det var jeg ville, og først ville Amanda slet ikke. Det var for meget, for grænseoverskridende. Her var jeg ved at gå, for det var det jeg var kommet for, men så fik tolken hende vist overtalt. Især fordi jeg forklarede at jeg slet ikke ville bolle, kun slikke. Så var det ok til prisen. Tolken reddede mig lidt, for jeg var lige ved at betale ekstra, men så fik tolken sgu ordnet, at prisen var de 600 for den halve time. Jeg stod med en tohundredelap mere fremme og den tog de ikke imod! Meget ærligt.

Der står Happy Hour på hendes annonce, men hvad det lige omfatter...? Bl.a. ser der ud til at være tilbud på megafransk og superfransk inkluderet i halvtimetilbuddet, men det viser sig så at Amanda slet ikke sutter uden kondom. Det kunne de nok have afklaret på forhånd, hende og tolken.

Så ok, betalte de 600 for halv time, af med tøjet, og nød hendes krop. Lækre ægte bryster og ungpigenumse. Og hun er sød og fræk som på billedet. Lidt hud på maven efter en fødsel (hun er vist ung mor), men det var ok.

Igen kom usikkerheden op i hende, hvad skulle vi, hvad var det jeg ville have? Jeg ville jo have hendes numse. Det gik meget sagte fremad med at få tungen indenfor.

Her er jeg jo lidt glad for, at jeg åbenbart er hendes første gang til at blive slikket bagi. Det var da frækt  ;)

Men der skulle overskrides en grænse, kunne man mærke. Man kunne høre hun grintefniste meget sammen med tolken over det hun skulle prøve. Og da vi kom i gang gik detm geet stille og forsigtigt. Efterhånden fik jeg lov at slikke dybere ind, indtil jeg til sidst i seancen kunne mærke hun havde vænnet sig til det og jeg kunne smække hendes ben op og slikke grundigt.

Kussen? Uh nej, den måtte ikke slikkes. Men ok, det var ikke den jeg var der for. Så hvilede vi lidt, mens jeg nød at kramme hende.

OG SÅ GIK DØREN SGU OP!!

Jeg nåede lige at fange et glimt af en ung fyr, der undskyldte og skyndte sig at smække døren igen. Sikkert en bodyguard eller alfons. Helt ærligt, har han ikke styr på hvornår pigerne arbejder?! Det var svært at bevare stemningen efter det. Jeg var tæt på at gå, men tænkte at nu vidste alle åbenbart at vi var derinde og det var vist ikke med vilje, så ok, det var vist også tid til at hun spillede den af som afslutning. Hun vidste ikke helt hvordan man tog fat om sådan en. Og igen, usikkerheden var ved at være irriterende, for jeg kan godt lide at kigge pigen i øjnene mens hun spiller den, og det kom Amanda altså til at fnise af, for hvad kiggede jeg sådan på hende for?

Altså, sød pige, men jeg kom i tanker om hvorfor jeg godt kan lide modne selvsikre madammer  :)

Hvis du kan lide fornemmelsen af uerfaren ungpigekrop, så er Amanda sikkert noget for dig. Men vær på vagt for at stedet ikke er voldsomt diskret, hvis man ser på at de lader dig stå og vente udenfor, og at du nok ikke får hvad der står i annoncen, for den er der vist ingen der har vist Amanda.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...