Hop til indhold

Recommended Posts

Har før anmeldt Jaqueline men efter endnu et besøg hos Jaqueline må jeg opdatere anmeldelsen.

http://www.cassiopeiastars.dk/pigen.asp?id=831

Havde pludselig en ledig tid i kalenderen og da jeg befandt mig på Østerbro, kunne jeg kigge forbi.

Heldigvis havde Jaqueline tid og gensyns glæden var stor. Fik et stort kram efterfulgt af et langt tungekys og så spørgsmålet hvordan går det?

Det går godt og det gik meget bedre, efter at vi havde ordnet det økonomiske. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med at smide tøjet mens gudinden er ude med pengene. Heldigvis var Jaqueline tilbage inden boksershortsene røg. Og her starter en saftig omgang sex, drevet af lyst fra begge parter.

Jaqueline stak sin velformet røv op imod mit skridt og effekten udeblev ikke. Mini me var vågnet op til dåd men inden ville jeg smage på Jaqueline, som nu stod foroverbøjet ind over sengen mens jeg gik på knæ og stak min tunge op i hendes fisse.  Det kunne li og det blev endnu bedre da hun placerede sin bagerste indgang ud for min tunge. Hun nærmest presse mit hoved7tunge ind mod hendes røvhul mens mine hænder kælede for hendes fisse. Så trak hun mig op i sengen og i samme bevægelse fik hun mine boksershort revet af, så jeg endte på ryggen med fuld rejsning. Begærligt satte hun sig ned over mine ben og bøje sig ned for at kysse min krop begærligt mens hun langsomt men sikkert nærmede sig Mine Me. På med regnfrakken og så ellers fransk i verdens klasse. Denne gang sutte hun lang tid og dybt /deep throat, hvor hun formåede at holde fræk øjenkontakt. Det var frækt at se hvordan hun skiftevis savlede/spytte på mini me eller suttet. Jeg vidste at jeg ikke ville holde lang tid med den behandling og Jaqueline kunne sikkert mærke det, så da jeg foreslog en 69 sagde hun senere. I stedet for red  hun mig omvendt cowboy. oh my god med udsigt til den røv. Jeg fik leget med hendes bagerste indgang mens hun red. Så rejste hun sig op i sengen og bad mig om at slikke hendes fisse. Som sagt så gjort og så skreg Jaqueline at jeg skulle ligge mig ned mens hendes finger lige massere hende til en sprøjte orgasme. Fuck det var frækt at se på.

Tænkte at Jaqueline ville have en pause men nej hun tog straks mini Me i munden og sutte ham op, så vi kunne forsætte. Denne gang bagfra og imens jeg gik om bagved Jaqueline, smurte hun lige hendes numsehul med glidecrem.  Jeg startede med at kneppe hendes våde fisse men der gik ikke lang tid før at Jaqueline tog og førte min pik ind i hendes røv. Efter lidt tilvænning fik jeg besked på at give den gas med sport i 2'eren. Bare synet af hendes bagdel mens man kan holde øjenkontakt via spejlet er ubeskriveligt frækt. Efter et par min. spurgte jeg om hun kunne tage analt i omvendt cowgirl, hvilket hun kunne uden problemer. Dette var og er bliver noget af det bedste sex jeg har oplevet med en GP og jeg kunne kun ligge og nyde synet og Jaqueline stønnen.

Til sidste var jeg mere end klar på at sprøjte mine safter udover hende. Sidst fik hun det udover ryggen og røven, så denne gang ville hun have det på maven/brysterne. Så Jaqueline ligger og kigger kælent på en mens hun leger med sig selv mens man river i mine me og så kom afleveringen udover maven.

Dette er muligvis den bedste oplevelse jeg har haft med en GP, den er i hvert fald i top 3. Der skal 2 til en fest og både Jaqueline og jeg var klar til at feste igennem. Jeg fik ikke nej til noget jeg spurgte om og det samme kan siges om Jaqueline. Vi var drevet af liderlighed og lysten til at gøre det bedste for hver anden. 

Og ja jeg kommer bestemt igen og igen.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tipdrill skrev, den 18.8.2020 at 00:37:

Nogen der ved hvor hun er henne af? Kan ikke få fat på hende længere :(

Hun har holdt pause men kan fi des, Copenhagen Escort 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...