Hop til indhold

Recommended Posts

https://massage.side6.dk/esbjergmodellerne

Hej tog en for holdet og besøgte den nye pige på stedet i dag, bestilte 15 min som altid første gang med en ny pige og wow hun ville gerne gi gor service først stod vi og nussede så vendte hun mumien til og masserede nede på sengen kom der lidt olie på brysterne og så legede hun dernæst komdom på og hold da op krævede alt for ikke at komme så lidt forskellige stillinger kan kun sige hun giver god service og er der i 10 dage og billeder passer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været på besøg her til morgen hos hende og må nok sige det er en af de dårligste oplevelser. Gamle billeder i forhold til virkeligheden, vil skønne hende til at være midt i fyrrene og nok min. 10 kg. tungere. Var næsten ved at stoppe midt i legen, da det overhovedet ikke tændte. Skulle ha’ vendt rundt i døren, så det var bare øv .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmmmmm vildt mærkeligt og forvirrende at se selve anmelders annonce, og så de efterfølgende indslag, for ikke at snakke om det sidste som fortæller det er fake billeder også?? Det lød jo først super godt, ind til der blev hældt en spand koldt vand over det ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...