Hop til indhold

Recommended Posts

Hvis I søger denne tekst på escortguide.dk AFTER DAYS SO TIRED:LET ME DO THERAPY :MASSAGE WITH SPIRIT OF MY WAY(1 HR.500)QULITY PROFESSINAL AL

kommer der en kvinde frem, der tidligere har været i Hellerup. Annoncen, der som alle andre er fyldt med gyldne løfter, er ikke nem at afkode. Ved nogen, hvad man får for pengene ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke alt er muligt med Kate og hendes CV her på eroguide , har altid været positivt,  prøv evt at kikke tilbage på anmeldelser på damen <3

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Pigeforskeren skrev, den 28/10/2017 at 18:31:

Ringede til Kate og bestilte en time mellem 19 og 20. - Jeg konstaterede, at hun ikke kunne meget dansk (selv om hun har boet her i landet i otte år). - Før jeg tog hjemmefra, fik jeg pr. sms fra Kate at vide, at jeg ikke - som ellers forklaret i teksten - skulle benytte hovedindgangen, men jeg skulle søge højre om huset og ned ad kældertrappen. - Ingen problemer, der var lys og dørklokke også. - Kate lukkede mig ind og gav mig hånden. - Hele kælderetagen var nydelig og rar at komme ind i. Jeg blev bedt om at tage skoene af. Der var gulvtæpper, væggene var lyse, og der var udsmykninger med blomster og billeder. - værelset var stort med flere møbler - bl.a. en meget stor hvid seng. Også sengegavlen var polstret med hvidt. Jeg bad om massage, body2body og sex. Kate nikkede og fik de 1500 kr. - Hun dækkede omhyggeligt den store seng mede tre store rosafarvede håndklæder. - Hun bad mig mig tage tøjet af og tage plads. - Hun bar selv en lang let grøn kjole, som hun tog af før arbejdet. - Forinden havde hun hentet en lille hvid spand med lunkent vand.

Jeg blev behageligt afvasket på ryg og ben på thai-maner. Massagen var behagelig, men ikke det helt vilde. Jeg kan i dag mærke velbehag i skuldrene, og hendes behandling af mine fodsåler var også rar. - Efter omkringvendingen satte hun sig overskrævs på mine ben og gav sig straks i gang med at massere pik og omegn. Det var en blanding af håndarbejde og sut på pikken - uden kondom. Hun var lidt hårdhændet i bevægelserne med hånden, så jeg måtte dæmpe hende lidt. Pik-sutningen var rigtig fin. Kuglerne fik for resten også en slikketur. - Efter nogen tid rullede hun et kondom på. Hun havde lidt vanskeligheder og bad mig hjælpe lidt til. Kondomet burde måske have været et nummer større, men det gik an. Hun kom lidt smørelse på og gled ned over pikken. 

I den position arbejdede vi i nogen tid. jeg begyndte at røre hende med hænderne. Nu havde jeg adgang til hendes store fyldige bryster - lad os sige patter - for det var det. De sad der og pegede frem og ned mod mig. De opfordrede til at gribe fat i og holde fast i. Jeg har lange fingre, men der var mere end to håndfulde at holde om. Dejlig fornemmelse. - Indtil nu havde vi ikke talt så meget, men jeg gav mig til at snakke med hende. Det stod jo også i hendes præsentation, at hun var snakkesalig. - Hun forklarede, at de fleste kunder ikke sagde så meget, medens de kneppede, Hun mente, mændene skulle have lov at "drømme" i fred. Derfor var hun også bevidst med den musik, hun spillede på anlægget. Drømme-musik. Men jeg havde nok en anden "stil". Korrekt med mig. Jeg nyder at snakke med kvinden siddende sådan overskrævs. - Som her: Flot udsigt til hendes dejlige patter og hendes smukke ansigt. Hendes lange sorte glatte hår reder hun, så det nærmest dækker hendes venstre side af ansigtet. Det betyder så, at hun også ofte vifter det bagud, så hun selv kan se for det. 

Da jeg mente, vi burde variere vores leg lidt, foreslog jeg hende, at vi vendte omkring. - Det var hun også med på. Hun lagde sig på ryggen med spredte ben - klar til at tage imod. Nu benyttede jeg lejligheden til at betragte hendes kønsdele. Hun er temmelig lys i huden, men feltet omkring fissen var - som hos thaipiger oftest - mørkt. Vi havde i lokalet normal belysning, så det var tydeligt, - fisseområdet var næsten sort. - Jeg bøjede mig ned og kyssede hende, - og som med det øvrige forløb var hun med på det hele. - Jeg slikkede hende, og med fingrene følte jeg noget varmt og vådt. Så stak jeg pikken i hende. 

Jeg gav hende nu en lidt voldsom kneppetur - dels for at se, om hun havde nogen begrænsninger - det havde hun ikke - hun fulgte stadig med - og dels selvfølgelig fordi jeg nyder det.  Jeg lagde armene ind omkring ryggen på hende og holdt hende fast, og hun fulgte med. - Så prøvede jeg forsigtigt at kysse hende blidt på læberne. Kun læbekys - jeg ville ikke provokere hende. Hun afviste mig ikke, men jeg lod det blive ved det. - Ja, det kan godt være, jeg stak tungen lidt ind mellem hendes læber og legede en smule. - Siddende på hug - stadig med pikken i hende - gav jeg mig igen til at lege med hendes patter. - vi snakkede og hun smilede. - Inden tiden var ved at løbe ud, vendte vi igen omkring. Kate genoptog håndarbejdet og pik-sutningen, og klokken gik i slag.

Hun soignerede mig med en fugtig klud.  Vi sludrede nu hyggeligt, medens vi kom i tøjet. Vi tog et par krammere på vej til udgangen. Jeg steg op ad kældertrappen og ud på gaden. - jeg var glad for at have besøgt Kate. Det var anderledes. Jeg besøger hende nok ikke igen lige med det samme. Næste gang må det blive en af de små blondiner. - Hvis jeg igen skulle finde ind til Kate, ved jeg nu meget mere om, hvad jeg vil med hende. - Ved begyndelsen af massagen puttede hun et mentol-bolche i munden på mig. - Jeg vil betragte Kate som et dejligt bolche. Massagen vil jeg springe over. - Jeg vil omfavne hende og lægge mig over hen hende og sutte på hende som på et bolche. - Jeg vil kysse hende i ansigtet, på panden, på ørerne og på hendes hals. Jeg vil sutte og suge på hendes brystvorter, og jeg vil kysse og slikke hende mellem benene. - Og så vil jeg sludre videre med hende.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...