Hop til indhold

Recommended Posts

Så gik man og fik lidt nederen over sommertørken - hvad angår gp’er ...og ikke mindst at Lia ikke kom tilbage i juni. Ak... Jeg ved Jessica er her igen men der har jeg været en del gange efterhånden.

Men krisetid er eksperiment tid, så jeg valgte at tage en for holdet med hende her:

https://www.escortguide.dk/P/ashley-new-price-15-min-400-30-min-700-in-lyngby--40217.html

Og nogen gange er man bare heldig. Bingo! Billerne er gode nok men hendes krop er  flottere. Den fås ikke bedre hvis du spørger mig - suuuuper sprød ungpigekrop!

Ikke så smuk i ansigtet som Lia og blot standard service som de fleste østeuropæere... men den krop! Og så er hun ok sød at kommunikere med selvom hendes engelsk er dårligt...

jeg var lige nødt til at vente på at hun fik et bad - godt tegn synes jeg. Da jeg kom havde hun sweater på og ikke andet - pivfrækt på den nøgne nyvaskede krop!

Jeg holdt ikke længe som sædvanlig. Har stadig følelsen og synet af den krop. Yum!

10 dage mere er hun her. Jeg tror jeg må forbi igen. 400 for et knald, that’s a bargain. En 10er i min bog.

God fornøjelse :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte hende i dag. Jeg syntes det er et ret irriterende sted, hvor jeg kom til at stå og vente i ca. 30 minutter nede ved indgangsdøren. Hele tiden fik jeg at vide at hun var klar om lidt. Dette på trods af at jeg havde bestilt tid. Havde jeg vidst det havde jeg valgt et andet sted. 

Nå men til pigen. Hun gør sit arbejde, men ingen indlevelse. Hun er vanvittig slank om livet, søde meget små bryster. Men jeg komme ikke tilbage. Dertil er stedet for kynisk. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man føler sig som perlen på snor når man hilser på de næste i rækken nede ved bagdøren. Havde præcis samme oplevelse. Det kan de godt gøre bedre.

Og så tændte det mig ikke at der nærmest var fest i køkkenet (minimum 3 personer) som højlydt kunne høres under hele akten.

Kunne endda høre døren til bollerummet gå flere gange bag skillevæggen. Det var lidt en underlig fornemmelse... også da pige nummer to kom ud for "se giraffen" inden jeg gik.

Hun så i øvrigt bedre ud i virkeligheden efter min mening.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Ashley i dag, og I får det gode først: God SMS kommunikation, let at parkere og Ashley tog imod på aftalt tid nyvasket og smilende. Det tog imidlertid 4-5 forsøg at aftale 20min for 500, men til sidst lykkedes det da. Hun gik ud med pengene, jeg smed tøjet imens, og da hun kom tilbage stillede hun sig med ryggen til mig og gned sin søde numse op mod mig mens jeg tog hendes BH af og kærtegnede hendes små, fine bryster. Alt tegnede lyst og lovende.

Jeg lagde mig ned på sengen og Ashley spiste et af mine kondomer. Dvs hun forberedte sig på at påføre det med munden, og det gjorde hun umiddelbart og ret godt og fortsatte med indfølt blow. Imidlertid viste det sig, da jeg begyndte at vokse, at der ingen steder var at vokse hen, fordi det kun var den yderste trediedel af kondomet, der var rullet ud. Altså det frygtede klassiske kvælningsforsøg.

Jeg havde alligevel så meget rejsning at jeg kunne forsøge en penetration, men her gik det galt igen; Da Ashley ville komme glidecreme på, viste det sig, at tuben var utæt og sejlede i creme. Så hun begyndte at tørre den af mens jeg ventede med halvkvalt rejsning. Til sidst blev hun færdig og sovset både mig og sig selv godt ind og jeg gled ind i hende. Men efter kort tid kunne jeg mærke, at det var "no joy". Kondomet var og blev for stramt, der var for meget glidecreme og Ashley var ikke stram nok til at den cocktail kunne virke. Jeg opgav efter 2-3 minutter og skred. Det havde været så svært at aftale en anden tid end 15 eller 30 minutter, at jeg på forhånd opgav at forklare, at jeg gerne ville have et nyt kondom rullet på, efter rejsningen var kommet.

Hvis man er helt koldt overfor kondomer og deres montering kan man muligvis få en god oplevelse hos Ashley, der er ret skøn at røre ved, men for mig var det ren spild af både tid og penge. Jeg havde også tildels samlebåndsoplevelsen; Jeg stod 3-4minutter og ventede ved døren, på trods af, at jeg ankom ultra præcist og havde varslet ETA 5 minutter forinden. Og da jeg gik, stod en ny stodder ;) og ventede ved døren. You win some, and you loose some - denne her var een for holdet.

Jeg kan IKKE anbefale et besøg, hvis man har prioriteter, der ligner mine.

 

 

 

ventede ved døren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for info... Jeg var ved at overveje hende... Men jeg kan høre at jeg nok også skal finde en anden....
Men ja, hun ser da sød ud på billederne....

 

959227_large.jpg

Redigeret af Danskmand22

Del dette indlæg


Link til indlæg

Aftalte en ny tid i dag - da jeg nåede frem gik hun totalt radio tavshed og jeg stod med en lang p... øh næse. Gav hende en chance til to timer senere. Tavshed. WTF?!! Det bliver IKKE til et besøg til :-( 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var så forbi alligevel - ja 400 er alligevel bedste tilbud lige nu med den krop. Og kroppen var der stadig. Men den her gang var hun decideret modvillig og ville til at starte med end ikke tage tøjet af! Nå fik nydt kroppen og hendes synet af hendes røv er for guder. Men selv for mig opvejer det og prisen ikke længere hendes attitude. Farvel og tak Ashley. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...