Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

Er lige kommet hjem efter et besøg i Valby.
Det startede gode, jeg skrev til Karina om hun havde tid, fik hurtigt et svar tilbage at det var hun.  Afsted med mig .... Men !!!! da jeg ankom 20 minutter senere var der en der var kommet før mig og nu havde hun pluslig ikke tid mere DAMMIT siger jeg bare, syntes ikke det er go stil når man har lavet en aftale. Skal dog siges at hun kom ud og undskyldte mange gange og ville have mig til af vente en time. NÆÆÆ TAK!!! Så var jeg sur.

Men på vej tilbage til toget skrev deres telefon dame at der lige var ankommet 2 nye piger om jeg ikke ville komme tilbage og se dem og måske vælge en af dem. Joo tænkte jeg det kunne eg vel godt, stadig lidt sur.

Men det skulle ændre sig da da jeg så Julia og Lily. damn var lige ved at gå bagover, tænkte at dem får jeg ikke for 900 i timen. De stof begge der og så lige lækre ud og jeg kunne næsen ikke bestemme mig, Julia foreslog jeg tog dem begge to, men der havde min indre svinehund allerede bestemt sig for lille lækre Lily. Måske en anden gang.

Lilly var super sød, og efter et hurtigt bad ind i sengen .. Nææ ind på fold ud sofaen, i det mindste var den  ok ikk for blød og ikke så knirkene som den jeg havde prøvet i samme hus. 

Akten er imellem mig og Lily, men kan sige hun er omkring 1.60 cm høj dejlige bryster der har fået lidt hjælp og en mås som siger spar to.  det var blow med kondom (fik ikke valget) ig det ar måske det eneste der trak lidt fra. Men uha hvis det er det eneste man kan brokke sig over.

Da jeg gik hjem sendte jeg lige en varm tanke til Karina for at have brændt mig af, ellers havde jeg ikke fået fornøjelsen af Lily.

DARTH!

P.S. Karina skulle få sig nogle bedre billeder hun er 100 gange kønnere i real life.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ligeledes irriteret over at de skriver superfrench i annoncen, og så ikke alligevel en del af menuen. Jeg magter ikke de piger der enten ikke ved hvad der står i deres egne annoncer eller forsøger at hustle dig...synd....for hende Lily er lige noget for sådan en satan som mig :)  

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Vågnede op i morges og var lidt spændt forneden så jeg fik lyst til at kigge lidt billeder af gper. og må sige at et tilbud om at være sammen med en pige som Julia for kun 400, - kr i 20 min er sgu lidt af et tilbud selvom der ikke er kys eller superfransk. Så måske man skulle prøve at få et møde selvom vi ved det ikke altid at pige er klar til en når man møder op.

 Begge piger har escort annonce i Spanien.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg aftalte en tid med Lily. Hun kom ind på værelset - og ombestemte sig tydeligvis, da hun så, det var en udlænding. "Just a moment" og jeg så ikke skyggen af hende igen. I stedet kom Karina ind og påstod, at Lily pludselig var blevet syg.... Karina tilbød i stedet en tur med hende, men det havde jeg ikke lyst til, da hun ser noget ældre ud. Jeg ventede og fik i stedet Julia. En meget flot pige med veldrejet krop og naturlige bryster. Det var dog en temmelig mekanisk omgang. Hun ville dog gerne doggy og opfordrede flere gange til, at hun fik den bagfra. Efter første ladning sperm rejste hun sig og tog et bad - og sagde så, at jeg skulle tage et bad, hvis det skulle blive til en tur mere. Julia er rigtig flink og vi smalltalkede en del, men hun virker som meget ny i faget og ikke specielt god til sit håndværk. Så alt i alt en blandet pose bolscher, men prisen er også i den meget lave ende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...