Hop til indhold
Guest tjalfe

Når kondomet springer...

Recommended Posts

Guest tjalfe

Det er vel noget de fleste kender til eller hvad???

Selvfølgelig uheldigt uanset om det sker i den virkelige verden eller i et lysthus (har prøvet begge dele).

Men hvordan reageres der/bør der reageres??

Jeg har været ude for det tre gange nu i betalingsverdenen med vidt forskellige reaktioner fa stedet/pigerne.

- Den første gang det skete var for mange år siden hos Seduction Girls hos en pornoagtig pige med store falske bryster, jeg ikke længere kan huske hvad hedder. Jeg var lidt oprevet, men hun tog det stille og roligt, garanterede at hun blev testet ofte og at det faktisk kun var en uge siden sidst. Jeg fortalte at jeg aldrig dyrkede usikker sex, heller ikke (på det tidspunkt) oralt. Og så var den ude af verden...... vi skiltes i god ro og orden.

- Næste gang var hos Ladymarmaladeparties i London. En super sød og lækker pige - igen kan jeg ikke huske hvad hun hedder. Hun var så tilpas fræk at hun fik gang i et par meget udbrændte batterier efter jeg egentlig havde opgivet mere den dag. Kondomet sprang ikke... men kom ikke med ud bagefter. Hun blev lidt chokeret, men tog det ellers stille og roligt - gik i bad og fik kondomet ud. Vi udvekslede som første gang eventuelle muligheder for kønssygdomme. Hun blev selvfølgelig også checket ofte´- det gjorde jeg også selv på det tidspunkt og kunne igen sige at jeg kun dyrkede sikker sex.. bortset fra oralsex (desværre en dårlig vane, det er helt sikkert federe uden gummi.. men også mere risikabelt). Det var hen mod slutningen af partiet og vi skiltes i god ro og orden. Desværre betød det at jeg blev væk fra de gæster jeg havde aftalt at tage ud og drikke en øl med bagefter, men det er så hvad det er.

- Sidste gang var i går hos Erlebniswohnung.. et sted i Berlin, som de fleste der læser med herinde vist efterhånden er stødt på beretninger om... super sted!

Jeg havde efter at have haft et ubehageligt rejsningsproblem i et par timer endelig fået hejst flaget og fik den mest fantastiske omgang af deres nye uanmindeligt søde Amina. Hendes rideteknik er ubeskrivelig og hendes tungekys (hvis man er til det) er ubeskriveligt frække (ikke lidenskabelige.. men frække). Julie dance lå så tæt på at jeg samtidig kunne tage hende på brysterne.. og hun sendte lejlighedsvis frække blikke..... en alt i alt uforglemmelig oplevelse, som desværre endte brat da jeg trak mig ud bagefter. Det undrede mig at der lå sæd på lagenet og jeg opdagede til min store forskrækkelse at kondomet var sprunget.

Jeg fortalte det til Amina som reagerede voldsomt og styrtede ud af lokalet. Jeg ville naturligvis, som de to foregående gange, gerne have en afklaring med pigen, så gik med ud i baglokalet hvor hun chokeret snakkede med de andre piger. Mustafa kom ud og fik fat på en anden engelsktalende gæst for at være helt sikker på vi forstod hinanden... og krævede at jeg tog en HIV test med det samme og sendte et officelt resultat til dem. Egentlig fair nok... men følte mig alligevel som synder selvom det var et uheld der går ud over os begge (risikoen for at hun giver mig noget er vel ligeså stor som at jeg giver hende noget?). Mustafa blev glad over at høre at jeg kun dyrkede "sikker" sex (igen det der med oralsex) og ville sige det videre. Jeg var ikke i humør til mere sex efter den oplevelse og gik. Så at Amina igen var igang i bollerummet og havde ikke rigtig mulighed for at snakke med hende.... hvilket var ret utilfredsstillende.

Der er ingen bebrejdelser fra min side. Forstår godt hun blev oprevet (hun er også meget ung) og som sådan taklede Mustafa det også fint.

Men kunne dog alligevel ikke undgå at gå derfra med skidt samvittighed.

Så kan ikke lade være med at tænke på om der er andre af jer, der kan nikke genkendede til noget af ovenstående??

Hvordan er det blevet taklet? har det været ok eller har i følt at noget var galt/ikke iorden?

Hvordan havde i det bagefter?

Det var alt fra Tjalfe, der naturligvis tager en test med det samme han igen er i Danmark (havde faktisk allerede overvejet det - det er ved at være lidt for længe siden sidst) og sender ti Erlebniswohnung

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Hej Tjalfe

Faktisk et rigtig godt emne du tager op her, selv om det selvfølgelig er en lidt skidt situation at havne i.

Jeg har også prøvet det nogle gange, dog kun en enkelt gang med en glædespige. Hun tog det egentlig ret cool, som hun sagde, det er en erhvervsrisiko ;)

Hun fortalte at hun blev testet sporadisk, men som resultatet af det hændelige uheld, så ville hun omgående få foretaget en test og hun henviste mig til en klinik for kønssygdomme.

Vi udvekslede private oplysninger, hvilket hverken hun eller jeg var så nervøs for, da jeg havde besøgt hende igemmen længere tid, så der var i forvejen en form for tillidsforhold.

Vi sms'ede resultatet (heldigvis sygdomsfrit fra begge), og næste gang vi mødtes kunne vi så hver især fremvise vores attester på papir:)

Jeg må da tilstå at tiden frem til jeg fik svar på prøverne var lidt anspændt, nogle af de sygdomme man kan pådrage sig er jo ikke umiddelbart synlige.

For lige at vende tilbage til din oplevelse i Tyskland, så er det da helt iorden (nærmest ret betryggende) at de kræver at se resultatet af en test (som du sikkert alligevel villle have foretaget).

Principielt mener jeg at pigen også skal have foretaget en test og skal fremvise resultatet for dig, selv om man kan sige at det i praksis er lige meget for dig, hvis du får en sygdomsfri attest selv.

Det handler om gensidig tillid i forhold til diskretionen, noget alá hvis jeg må se dine, så må du også se mine private oplysninger :)

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej. Jeg har oplevet, at kondomet springer 2 gange. Begge gange med en glædespige. Jeg kunne tydeligt mærke det begge gange, så jeg hoppede ud at hende og gik på hendes toilet og vaskede mig. Det er min opfattelse, at det i begge tilfælde skyldes at hun har været for tør.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Hej Deralte

Jeg havde engang lang snak med en glædespige om netop problemet med kondomer der taber slidbanen, hun påstod at det oftest skyldtes forkert montering. Noget med at forhuden skal være trukket helt tilbage ved montering, da hudfolder ellers skulle være synderen.

Det er da også muligt at tørt føre kan være en årsag, i den forbindelse skal man lige være opmærksom på at diverse kunstige smøremidler anbefales at være vandbaserede produkter, da oliebaserede ditto skulle kunne gøre gummiet porrøst med mulige brud som følge!

I mine yngre dage havde jeg oplevelsen med bristede kondomer et par gange, det var dog med fast kæreste, det handlede mere om frygt for graviditet end sygdom at vi brugte kondom, derfor ingen grund til frygt for sygdom.

Hehe.. i samme forbindelse prøvede jeg at skifte til et andet mærke (mener det hed Okaido), som dengang gik for at være bøsserne's foretrukne, da det skulle være kraftigere. Det var dog ikke en succes, da de godt nok var en størrelse small :!:

Om det så siger noget om gennemsnitsstørrelsen hos bøsser, skal jeg lade være usagt, men jeg er såvidt jeg ved gennemsnitligt udstyret, så det burde ikke være der "problemet" opstod :mrgreen:

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tjalfe

Hej begge.

Nu Deralte nævner udtørring som årsag, så var der faktisk et par af pigerne, der havde beklaget sig over kviliteten af den glidecreme vi brugte - om den så var vand eller oile baseret skal jeg ikke kunne sige... men kan da godt have været en grund. Pigen monterede selv kondomet og det så meget professionelt ud så tror ikke det var der problemet lå. Det kan jo altså også bare have været en malfunktion i kondomet.

Til Nody.. jeg synes helt sikkert også at det er fint at klinikken gerne vil se en HIV test (samt resultatet af de øvrige konssygdomstest), men som du selv siger kunne jeg også godt omvendt tænke mig at se hendes tests - for hos nogle sygdomme (som f.eks. HIV) kan der jo altså også gå op til måneder før sygdommen kan spores - og det vil sige at der stadig er en mulig (omend lille - men stadig) sygdomschance selvom jeg får negative resultater.

Jeg peger ikke fingre og synes som sådan det hele blev håndteret fint, men synes dog nok alligevel at det skulle have været håndteret som et hændeligt uheld, der gik ud over hende og jeg, og ikke som et uheld, der kun gik ud over hende.

Endeligt til Nody: "Sjovt" du siger det (hvis man kan tillade sige at bruge det ord) så har jeg også oplevet markant forskel på hvor frygten lå i betalingsverdenen og "den virkelige verden". Jeg har kun prøvet det en enkelt gang i den virkelige verden - det var med fast partner og vi var ikke specielt bange for kønssygdomme - til gengæld var vi begge ret nervøse intil vi kunne konstatere at der ikke var nogen efterfølgende graviditet.

Tjalfe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...