Hop til indhold

Recommended Posts

Mit første besøg hos Milla var også mit første forsøg med modellen "hjemmebesøg" Har tidligere tænkt det var lidt for meget et sats ikke at have info/billede først, men baseret på gode anmeldelser (http://www.hedomax.com/subsites/sub.asp?lan=da&id=1838) tog jeg alligevel springet. Efter lidt sms frem og tilbage, var tid og sted arrangeret.

Efter været kommet igennem en diskret indgang åbnede Milla døren med et smil og bød velkommen på engelsk. Vi fik en kort snak, afviklet det økonomiske, 500,- for ½ time med det hele, inden vi kastede os over hinanden i den store doubleseng.

Her lagde Milla ud med en killer omgang megafransk, der bekræftede rygtet om at de fladbarmede piger bare er bedre sangerinder. Alt i alt en rigtig god start, selvom der hverken var kys eller øjenkontakt under akten.

Med godt gang i blodomløbet gik turen videre med en omgang fri doggy style, startende med en tur i den pænt trimmede vulva efterfulgt af en stram kanal rundfart. Ikke noget at klage over her.

Hele historien blev afsluttet som den startede: med en omgang megafransk hvor Milla til min fryd tog pænt imod hele strømmen af små svømmere (De blev dog kort efter sendt ud i vasken)

Milla er meget almindelig af udseende: Lyst hår, grønne øjne og små ungpige bryster. Så er man til GFE og hede kys med porno-modeller er dette ikke stedet. Hos Milla er forretningsmodellen langt mere simpel og ligetil: Et knaldtilbud om fri sex med en fremmed. intet mere, intet mindre.

Bestemt ikke mit sidste besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhusfyr

Hvor lidt mere konkret bor hun i København? Er det diskret? :)

Hilsen Aaf

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor lidt mere konkret bor hun i København? Er det diskret? :)

Hilsen Aaf

Beklager, men må henvise til First rule of the Sex Mongers Code: Common sense always prevail.

Hun har jo nok en god årsag til ikke at offentliggøre adressen, så vil anbefale at du kontakter hende selv. Hun bider ikke med mindre man specifikt ønsker det ;)

Om det er diskret ...? "Efter været kommet igennem en diskret indgang åbnede Milla døren" mon ikke? :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...