Hop til indhold

Recommended Posts

Hej med jer..

"Så har i mig tilbage...."

Nå startede min lille tourne op idag med at besøge en lille godte på 24, og det passer sq nok.. For der var ikke kommet nogle reaktioner på mit indlæg under Hyggesnak.. 

Så skrev til hende Arizona, https://escortguide.dk/P/new-new-arizona-best-service-200-real-in-herlev-40593.html og må sige. DET fortryder jeg IKKE.. Havde lige lidt tid mellem to kunder idag, inklusiv min frokost. Så spurgte om jeg ku komme med det samne.. Og det ku jeg.. Kørte til Herlev til et bolig kompleks, som jeg selv er varmenester på :D, låste mig ind i opgangen og skrev til hende om hun ville lukke mig ind.. Jeg stod desværre og ventede lidt for som hun sagde da jeg kom op, så ville hun jo gerne lige gøre sig lækker for mig..

Jeg bliver lukket ind, pengene skifter hænder og jeg bliver sendt i bad.. Da jeg kommer ud står hun bare lækker og lige til at spise.. Fuck en lækker tøs.. Vi kysser lidt stående indtil hun begynder at grine lidt. Hun fik ondt i nakken.. Ja jeg ved godt jeg er et tårnhøj helved.. :D Nå skidt pyt.. Jeg lægger hende ned på sengen og pakker hendes lækre bryster frem, som desværre er med lidt ekstra fylde..

Da jeg ligger og leger med dem, slikker dem, suger i dem.. Så kan jeg se hendes ansigtsudtryk ændre sig.. Jeg spørger om hun er ok.. Så fortæller hun noget som jeg aldrig har hørt før.. "At der er mange a de unge piger der faktisk IKKE bryder sig om at man sutter og bider dem i brysterne. De kommer straks til at tænke på babyer der ligger ved bryst.." Det har jeg aldrig hørt før.. Men ok.. Jeg pakkede dem væk igen selvom hun sagde det var ok.. Så meget gentleman er jeg da at jeg fortsætter ikke på noget pigen ikke kan li..

Det bliver sq lidt langt det her.. Så gør det sidste kort..

FUCK Arizona har en lækker fisse.. Æv det var skønt at slikke den..

Så alt i alt.. 10 point hele vejen rundt.. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...