Hop til indhold

Recommended Posts

Så var jeg lige på gennemfart og der skulle ske noget. Jeg forsøgte at ringe, men fik ikke hul igennem. Derefter fik jeg en sms "plz write" = det er ikke pigen selv der skriver.

Det skulle ikke afholde mig fra at teste potentialet på Arizona.

Det et hende på billederne og hun ser endda sødere ud, med en ganske fin personlighed. Hun er 28 og har vist været igang siden hun var 19 uden at blive kørt ned af det Jeg fik en halv time med lidt tilkøb og fik tilbudt et bad før og efter. Kys var faktisk bløde og dybe og det franske udemærket men lidt kedeligt. Da vi kom til CIM var der lidt mere "Cum on Mouth" over det, men da leveret med en ganske fin indlevelse.

Hendes krop er fast og fin, brysterne er hjulpet, men af fin kvalitet.

Hun er her et par dage endnu og kommer tilbage engang til efteråret. Hun leder efter andre lokationer, da hendes nuværende deal vist ikke er så god. Det lader til at være en bagmand, der koordinerer annoncer og piger på adressen, hvilket fra hendes udlægning ikke var helt optimalt. Optimalt ville hun selv kommunikere med kunderne og også selv lave spot tilbud mm, men franchisen og kontrollen bag ved er vist ikke så interesseret i det...

Overall: 7/10. Det trækker lidt ned at der ikke var kommunikeret mellem hende og telefonpigen og at selve finishen var lidt tammere end forventet. Men alt i alt en fin oplevelse fra en ganske sød, flot og køn pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...