Hop til indhold
Thop

sexy-busty-escort-girl- city center

Recommended Posts

Jeg vil ærligt indrømme at hun er en af de meget få som jeg har haft en kæmpe fornøjelse med. Hun er smilende, sød og imødekommende og så kan hun virkelig få en til at slappe helt af. Jeg er helt vild med hendes blowjobs og især hendes frække blik når hun har den i munden. Overvejer stærkt og tage ud til hende om et par dage .

med hensyn til hendes billeder så syntes jeg hun er frækkere i virkeligheden. Men det er billeder af hende

Redigeret af Filly

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil da lige give mit input fra i sidste uge.

Uden tvivl hende på billederne. Er man til pænt store bryster og en lækker latina-røv, ja, så lever hun op til det. Dejlig pige.

Jeg kom ikke op at ringe med hende. Hun er meget prof på godt og ondt. Jeg er mest til at lege, prøve mig frem, fælles nydelse, gfe. Det opfatter jeg ikke hende som. Hun er opmærksom på gæstens ønsker, som hun prøver at leve op til, men er efter mit indtryk slet ikke til fælles nydelse og gfe. Vi afsluttede med en "skideballe" hvor jeg blev bebrejdet at jeg ikke havde oplyst at jeg har svært ved at komme og kan holde "den" kørende i lang tid (som jeg så ønsker at bruge på reel sex i forskellige stillinger og varianter). Det ville hun have vidst på forhånd så hun "kunne have fundet på noget andet".

Så fysisk dejlig pige, men det var så dén oplevelse, som jeg ikke gentager.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...