Hop til indhold
Rotten

Swingerklubber?

Recommended Posts

Jeg undrer mig over fraværet af omtaler, af swingerklubber. 

Er der ikke nogen der på de etablissementer?

jeg har været en enkelt gang, i Vanløse. Det var en god oplevelse.

Er det sådan at man ikke kommer til, hvis man ikke er Arne Badejern, eller at alle har byldepest, eller ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rotten skrev, for 1 minut siden:

Jeg undrer mig over fraværet af omtaler, af swingerklubber. 

Er der ikke nogen der på de etablissementer?

jeg har været en enkelt gang, i Vanløse. Det var en god oplevelse.

Er det sådan at man ikke kommer til, hvis man ikke er Arne Badejern, eller at alle har byldepest, eller ...

Har du selv skrevet om dine oplevelser? 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

IVed ikke rigtigt..:mellow:

..Det kan være hit eller mis..

Sidste gang jeg (slank, slutningen af 30'erme) var hos Adam&Eva var der ikke rigtig nogle piger, så jeg sad og spillede den af til en iøvrigt god film med superflotte modeller..

Der var kun 3 piger generelt en aften  men de var konstant optaget..Og jeg kunne ikke rigtig trænge igennem til GB fordi min pik er så lille..

Men hyggelig nok mandestemning i og omkring baren..

Gad dog godt være en flue på væggen til Girls Night Only..

Du får et stort PLUS  hvis du tager en pige med, for de (unge) par (under 35 år)  som kommer, er ikke så meget for at dele (Jeg er ikke bi eller gay, så det vil sige) pigen.

Så det er ikke som på film fra Prag (Pornoindustriend europæiske centrum) , særligt Matmrc Dorcel film hvor unge, smukke topfitte blondine/brunettemodeller vimser rundt om hårdtpumpede fyre og næsten uden at veksle et ord, tager den analt, oralt, sandwich, i spabadet osv..

https://pandamovie.cc/adult/?s=Marc+dorcel

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg meldte mig ind på deres forum, tog kontakt til nogen tilfældige kvinder ang at tage mig med på introduktionstur, heldigvis var der en der svarede, så jeg var med som hendes gæst, på en stille "First time swing".

Jeg blev vist rundt og så det hele, blev vist ind i en lille kabine, vi snakkede lidt, jeg slikkede hende, hun slikkede mig, knaldede lidt, snakkede lidt, prøvede at knalde eller slikke i de andre rum, jeg så masser af pikke komme ind af de små gloryholes, der var i vores kabine. Det var hyggeligt, ikke ophidsende. Vi sad og så på et par, der gik til den, i et af de større rum, jeg elsker at se mennesker elske, så det var også dejligt. Så gik vi ind i bondagerummet, bare for at se det. Her hjalp hun en anden mand til en udløsning, på min opfordring, mens jeg spillede min egen pik. Der kom en pige, og kiggede mig i øjnene, på lang afstand, mens jeg spillede, hun kom ikke nærmere, men det var frækt, hvis nu ...

Da jeg var ved at komme, sluttede jeg af i hendes mund, hun slugte og slikkede mig ren, og så var det tid til en Coke eller en vand.

Efter lidt sundelse, kiggede vi lidt mere rundt, og nu var der bud efter hende, så jeg blev og så en anden fyr give hende en lidt voldsom omgang, og så var det tid at komme hjem.

Alle mennesker, der var der, var almindelige mennesker, tykke-tynde-smukke-grimme-høje-lave-osv, det var helt rart, jeg følte mig ikke dum, fordi jeg bare ser almindelig ud.

Hende, der tog mig med, var bestemt ikke min type, men hun var det perfekte match, der bare gav mig en god introduktion og en masse opmærksomhed. Hun kommer ofte til deres gangbangs, og havde også været der hele weekenden, så hun var temmelig udknaldet, men kunne da lige klare lidt mere, den mandag.

Hvis min næste tur bliver bare halvt så god, så er det sgu stadig godt.

Jeg overvejer at tage ud og deltage eller se på, på deres bi-klub. At se mennesker, af samme køn, knalde, er sgu en speciel fed oplevelse, tror jeg. Det vil jeg finde ud af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...