Hop til indhold
lovingboobs

Tantra Odense Veronica (og andre)

Recommended Posts

Har besøgt dette sted et par gange, senest Veronica i sidste uge: https://www.escort-side.dk/TANTRA-ODENSE?ad-id=10429

Ved ikke hvor længe hun bliver. Men det er 100 % hende, der er på billederne. Hun og nogle andre piger veksler mellem dette sted og så steder i både Herning og Århus. 

Konceptet er det samme. Man bestiller tid - gerne via SMS, hvor man får oplyst den præcise adresse. Herefter møder man op. Stedet er ikke det mest diskrete. Dog er indgangen placeret på bagsiden af huset. Der er bademulighed både før og efter. Især efter kan anbefales, da der bliver brugt rigeligt med varm olie. Selve rummet er rigtig hyggeligt indrettet og badeværelset er tip-top. Klasser over nogle af de (i mine øjne) temmeligt usle thaisteder i fx Vejle/Fredericia. 

Fik en lille times god massage af den skønne Veronica. Hun er yderst nærværende og meget blid i sin berøring. Hun starter på toppen med dit hår og derefter kører hun stille og roligt ned over hele kroppen. Masser af intim berøring mens du ligger på maven. Hun bruger rigeligt med olie! Desuden bruger hun undervejs også hele sin egen krop til at massere dig i en dejlig B2B. Især til slut da jeg var blevet vendt om og vi lå ganske tæt, blev jeg godt tændt af hendes arbejde. Herefter afsluttede hun mig med hånden. 

Veronica er en fantastisk skøn kvinde. Høj, flot og smilende. Taler både tysk og engelsk. Tror hun er fra Polen. 

Man skal bare være klar over, at der ikke bliver solgt andet end noget intim massage og masser af blide berøringer. De sædvanlige menuer med dansk og fransk må du andre steder hen at få! Men alligevel får stedet og pigerne her min varmeste anbefalinger :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...