Hop til indhold
tkmtkm1

Anmeldelser af 3 kvinder.

Recommended Posts

Jeg har tilladt mig at kopiere min anmeldelse direkte fra et konkurrerende board. Håber på tilgivelse :-)

Som glad læser af jeres andres erfaringer er det med skam jeg ikke har fået opdateret med egne erfaringer. De seneste par uger har jeg dog haft 3 besøg, som tilfældigt havde samme fællesnævner. Danske, lidt frodige piger,impulsive besøg hvor trangen overtog kalenderen og alle med godt resultat:-)

Sygeplejersken Mille: http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=13343

Havde længe luret på hendes profil, var i området og så hun var på vagt den dag. Lavede en aftale pr. telefon og ankom til en privat lejlighed i et stille område. Meget diskret. Bestilte en halv time til 1000,- og startede, som altid, med et bad.

Vi startede med fransk til mig (med gummi), fransk til hende som var en fantastisk oplevelse, altid fedt når det virker til de nyder det. Så var vi igang i missionær og ikke mindst doggy som jeg syntes hendes dejlige røv virkelig indbyder til. Hun har sådan en lidt fyldig røv, uden der er noget der hænger, en smal talje.. Ja det passede bare perfekt til hende. Mille var sød og rar, dejlig at være sammen med. En helt "almindelig" husmor men egentligt køn og meget empatisk. Dejlige naturlige store bryster og en lækker mis. Alder på 46 passer meget godt. Akten foregik i et soveværelse i lejligheden, store spejle på klædeskabet som jeg nød at os i. Er lidt frækt at følge. En god indikator for mig om sexen er god: Hvis jeg syntes synet i spejlet er frækt og ikke koncentrerer mig om den begyndende dunk og rødvinspatter :-)

Tror jeg kommer igen.

Rikke: jeg fandt hende i den trykte udgave af EB. Teksten var vist noget i retning af "debuterende 30 årige Rikke tilbyder........ København NV. Beklager den mangelfulde information.

Ringede og lavede aftale, fik adressen på Ørnevej som jeg kom i tanke om jeg havde besøgt for ca. 1 1/2 år siden. Kom ind i en flot kælderlejlighed. Rikke præsenterede sig og valgte 1/2 time. Startede med fransk til mig hvor hun sad på hug og slikkede boller og skaft med et frækt udtryk i øjnene, gummi kom på og hun fortsatte det franske i virkelig god stil. Sex-akten skete igen i missionær og især i doggy. Hun havde samme former som Mille ovenover. En lidt fyldig men fast røv, smal talje og en glat mis med en lille piercing i klitten. Hun var fræk på sig egen måde. Ikke nogen super skønhed, kort hår og med en del tusser. Det virkede dog glimrende for mig. Hun fortalte det var hendes 3 vagt. Vil skyde hende til 30-33 år. Vi sluttede lige inden der blev banket på døren, hvilket hun tog helt roligt og sagde "nå nå, så travlt har vi heller ikke" Det giver plus i min bog. Mener at huske 30 min kostede 800,-. Kommer måske igen.

Sidste besøg skete i Slagelse. Fandt igen annoncen i ekstra bladet. Annoncen lød: "Slagelse Babsomanernes Engel. Charmetrolden lykke, vaskeægte H-skåls bryster. Sommer tilbud. Da min rute gik forbi Slagelse. Smilet var stort da jeg fik at vide jeg skulle dreje af ved afkørsel 39, dreje ind på parkeringspladsen ved motellet og ringe. Har før besøgt forskellige på samme sted og syntes det er helt perfekt i forhold til diskretion. Sommertilbudet var en 1/2 time til kr. 700,-. Lykke er halvt koreansk/halvt dansk pige. Vil skyde hende til midt tyverne. Kønt ansigt, kraftig pige (større end de 2 andre). Brysterne er et par store naturlige bryster, H passer meget godt og de passer godt til hendes krop. Fik en dejlig gang fransk(med gummi) og ellers lidt forskellige stillinger. Nød virkelig missionær hvor jeg kunne se de store bryster hoppe og danse når jeg da ikke krammede og slikkede dem lystigt. Afsluttede også ud over dem.

Spurgte lidt til hvor tit hun var på vagt. De var lidt forskelligt, men næsten altid i Slagelse. En dejlig frisk pige som syntes arbejdet var perfekt supplement til uddannelse/arbejde når hun samtidig var single og også havde behov for sex :-)

Kommer igen hvis jeg er på de kanter.

Håber det kunne bruges

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...