Hop til indhold
JaHatten

Min Jomfru Rejse..

Recommended Posts

Hej EroGuide.dk..

Jeg er en ung fyr midt i tyverne og har de sidste to år længe gået med en fantasi om at besøge en glædespige.

Efter ca 10 uger hvor jeg har tjekket side6 stort set hver dag skete det så.. En høj rådhåret pige hos Hvambabes nær Viborg. FUCK YA!! –Det var nu eller aldrig tænkte jeg!

Springer i bilen og ræser mod Hvam!!... Hele fadæsen ender med at jeg sidder i min bil en halv time, mega nervøs og ender med at jeg køre hjem igen....................... Flot.

Nå.. Men så idag.. Nu skal det satme være! Igen tager jeg turen mod Hvam.. Parkere bilen foran huset og nærmest stormer ind inden min hjerne når at opdage hvad der sker..

Og knap når jeg hen til døren inden en MØG LÆKKER rådhåret pige står og smiler i døren... Bedste røv EVER!.. Dette var real life porno tænkte jeg!! –Men hold da op jeg blev klogere.....

Det viser sig hurtigt at den arme piges eneste ordforråd på engelsk er Please, Pay og Menu.

Hun viser mig ind i et soveværelse hvor jeg så står.. Snotforvirret og ingen anelse om hvad der skal ske.. The fuck laver jeg her!?..

Anyway.. Jeg bestiller en omgang Frank+Dansk.. Fint nok.. Jeg for forvildet mig nøgen over på sengen og hun begynder og knubbe min pik... Ideen i mit hoved var at på dette tidspunkt ville jeg have den største erection og klar til at gå ombord..

Desværre havde min hjerne valgt at nedlægge veto, og min pik var mindre end den nogensinde har været fyr.. Som en bange lille mus!! –CRAP!

Pigen kan se at det ingen vejne kommer og tilbyder mig superfransk.. Jeg takker hurtigt ja... –I må forstå at jeg var virkelig desperat i dette øjeblik.

Det viser sig også hurtigt at det har en effekt.. Og ligesom jeg når climaks tager hun pikken ud og munden og retter den op i luften... Hvilket resultere i at jeg for sprøjtet min egen sæd ud og hele brystkassen og i hovedet.. WHAT THE FUCK!!?!?

Jeg går fra stedet med en halv fesen fornemmelse.. Hun var sød og sådan, men tror maks hun sagde fem ord fra jeg kom til jeg gik.. Lidt underligt? Er dette virkelig hvad man kan forvente?? Har mine tanker og fantasier været helt urealistiske??..

Husk at dette er min første gang på et bordel så har ingen ide om standarden....

Entlig ville jeg bare dele min historie og måske høre om dette er normalt, eller om man kan forvente sig mere?

/JaHatten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror dette er et meget typisk eksempel på første forsøg med købe sex. Min egen debut var ikke meget bedre og også med en udenlandsk pige med meget begrænset sprogkundskab.

Du bør prøve en dansk pige næste gang. Evt. på en klinik med godt ry i en af byerne nær hvor du bor eller i en storby.

De er meget forstående overfor begyndere og det gør det hele meget lettere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej jahatten.

Det med at besøge glædespiger er noget man skal lære ligesom så meget andet. Min første oplevelse kan minde om din.

Jeg havde fundet et lille nips i Frederikshavn til mit første forsøg.

Jeg var nervøs, som jeg skulle til en eksamen, hvor jeg kun kunne 10% af pensummet. Efter at have aftalt betingelserne med den lille dejlighed, og jeg havde havde klædt mig af og efter at have ventet på, at hun skulle komme ind til mig i "arbejdsrummet", så kom hun endelig, smuk som en drøm, lækker og spiselig, men min lillemand kunne ingenting. Jeg kælede for hende, nussede og hun gjorde også sit, men det hjalp ikke. Jeg var for nervøs og spændt.

Da jeg havde siddet 10 minutter i bilen på vej derfra, så kunne jeg.

Så mit råd til dig er, at du ikke skal lade dig slå ud af en enkelt dårlig oplevelse.

Der kan vente mange dejlige oplevelser på dig derude.

Eromon gav et godt råd. Prøv en dansk pige næste gang, og ring til hende og fortæl hende om din første oplevelse, og spørg om hun er indstillet på at hjælpe dig i gang med købesex. Hvis du ikke får et svar du kan lide, så prøv et andet sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Jahatten

Køb DANSK for pokker da mand :))

Af flere grunde, i dette tilfælde er dog den indlysende årsag, at i stort set ikke kunne kommunikere.

Hvis du havde stået over for en sød dansk pige, som havde spurgt hvad du kunne tænke dig, så havde du også haft mulighed for at give udtryk for din nervøsitet.

Nærlæs nogle af alle de anmeldelser du kan finde her på siden samt andre steder på nettet, det kan give et rigtig godt indtryk af hvilken type pige der er noget for dig, eller rettere hvilke piger der er gode til "begyndere".

Der er heldigvis mange af dem, så jeg vil ikke anbefale en enkelt frem for andre.. søg og du skal finde!:)

Selv om det er rigtig rigtig mange år side, så husker jeg så ganske tydeligt nervøsiteten ved de første besøg på massageklinikker, men med den rette pige bliver nervøsitet lynhurtigt overvundet og du får mulighed for at få nogle fine oplevelser!

Du vil næppe undgå de dårlige oplevelser også, men med lidt research her på siden og andre steder på nettet, så er der faktisk gode muligheder for at styre uden om de dårligste oplevelser!

Akja.. havde man bare haft de muligheder tilbage i firserne, så havde jeg helt sikkert undgået mange ærgerlige bidemærker i bilrattet efter mindre heldige oplevelser:)

Men pas på med de skønne fristelser, man kan blive afhængig af det og det kan have økonomiske konsekvenser :-))

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Faktisk har jeg aldrig haft problemer med de fagre kvinder vi besøger. Det skyldes sikkert at jeg startede lidt ufrivilligt. Havde brug for massage, og bookede tid hos en thai massør. Anede ikke man kunne få fuld massage, men det spurgte hun sødt om jeg ville have. Æhhh, jo da - hun havde jo med fikse berøringer tændt mig. Derefter er mine grænser langsomt flyttet sydover-om man så må sige- og nu glæder jeg mig hver gang til et besøg. Det er stadig mest hos thaipigerne. De er altså fantastisk søde, især når man kommer til at kende dem godt. De (få) danske piger jeg har besøgt har været nøje udvalgt efter anmeldelser på diverse fora, og oplevelsen har været god. Har også prøvet udenlandske piger. De er jo fristende med deres ofte eksotiske udseende, men da de ofte kun er her kort tid, er de egentlig ligeglade med om du får en god oplevelse - bare de får nogle penge. Det gælder naturligvis ikke alle udenlandske piger, men det er svært at skelne. Eroguide er et godt sted at blive klogere på de forskellige pigers optræden og attitude.

Fælles for alle pigerne gælder det, at hvis man behandler dem med respekt og glæde, får man det samme retur. Ros og smiger modtages taknemmeligt, hvis de kan mærke man mener det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan også nikke genkendende til nogle af elementerne i din oplevelse, du må ikke lade dig afskrække.

Nu skal du få opskriften på en god oplevelse for en novice: Skriv til Nikita Darling : http://www.nikitadarling.dk/ , hun er her : http://passionclub.dk/news.php , og forklar din situation, hun er en rigtig sød pige der vil - og kan gøre alt for at for at du får en god oplevelse.

Men pas på - hun burde kun kunne besøges efter recept, hun er meget stærkt afhængighedsskabende.

Venligst

Spunsen :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for jeres indlæg :)

Et eller andet sted vidste jeg også godt at jeg tog en chance ved at besøge et sted med udenlandske piger.. Og jo må nok konstatere at der skal være en vis kemi før "lillemand" vil på banen.

Normalt bor jeg i københavn, så min plan pt er at besøge Cassiopeia.. Kan læse mig frem til at det skulle være et godt sted, og mon ikke telefondamen har nogle forslag til en god DANSK "begynder pige" ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Jahat, op på hesten igen, 2. gang går det helt sikkert meget bedre.

Nikita kan jeg også anbefale dig at besøge, men jeg er nu ikke så bange for de udenlandske piger.

Har du et link til den rødhårede steg?

Det er altid godt at forhåndsundersøge pigernes ry, bla her på eroguide, man kan få anbefalet virkelige perler, samt få gode advarsler om piger der slet ikke er værd at besøge.

Du er kommet ind i en potientiel skøn verden med masser af smukke og frække piger, god fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...