Hop til indhold
Kongemægleren82

Danske Sofie (Smukke eller Hotte) Støvring

Recommended Posts

Er vidst på tide at bidrage lidt med lidt efterspurgt info. Der er en del der har efterspurgt oplevelser/erfaring med Danske Sofie. Men ingen har rigtig fået nogle brugbare svar. Lidt forundret og alligevel ikke. Jeg ved at Sofie er efterspurgt og vellidt pige, som man ikke kun besøger en gang. 

Jeg har efterhånden haft fornøjelsen af sofies selskab en hel del gange gennem de sidste små 2 år. Og fra mit første møde har jeg været solgt. Hun står knivskarp i mine øjne. Noget af det lækreste, frækkeste og drillende jeg har oplevet. Og det er allerede inden man kommer af med noget af tøjet. Derfra stikker det af og det er svært helt at beskrive hvor pivfræk Sofie kan være. Hun har en mega dejlig krop som bare er silkeblød at røre ved. Vil ikke udpensle en masse detaljer. Men jeg tænder for vildt på at pigen sprøjter, og er bestemt også glad for at lade tungen hjælpe på vej. Jeg er aldrig blevet skuffet, bliver stadig overrasket over hvor himmelsk Sofie smager. Og tro mig, får man først brugt lidt tid på at kæle for hende og får hende rigtig tændt, så er man ikke i tvivl. Det kan mærkes, og shit hun kan sprøjte og man er bestemt ikke i tvivl om hvor meget hun nyder det. Det kan høres. Synes jeg har prøvet en hel del og bestemt ikke har noget tilgode for så vidt. Har aldrig haft bedre eller frækkere sex end med Sofie. Det er på et niveau for sig. 

Tænker måske flere andre som har besøgt Sofie har det lidt som mig, og måske derfor det er sparsomt med svar når der bliver spurgt til hende. Hun er en pige man eller jeg helst ville holde for mig selv. Nok også derfor der skulle gå så længe før jeg delte lidt ud. Omvendt er der ingen som fortjener det mere end Sofie. Og min anbefaling af Sofie kunne ikke være bedre. Kan kun sige, det er det hele værd og mere til og uden den mindste tvivl en oplevelse som vil printe sig fast rigtig længe. Men hun er mere end bare vanedannende, svært at få nok af hende faktisk.

Hun kan blandt andet findes her på nedenstående links:

https://www.escort-side.dk/Smukke-danske-Sofie?ad-id=6547

https://annoncelight.dk/showad/239958

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er absolut en uspoleret perle:wub: Og kan kun anbefale selv at opleve hende. Priser oplyser hun når du kontakter hende. Men synes bestemt de er fornuftige. Nu mener jeg jo selvfølgelig heller ikke det kan svare sig at spare end hund eller to ved enten at prutte prisen eller gå efter en der vil gøre det billigere.. Hellere gå efter pigen, hun er sikkert os de småpenge mere værd;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest denfor35

Hun ser lidt buttet ud...Altså en luksus-megalækker-gudesmuk- dansk kvinde....Altså....Jeg knepper jer næste gang...Tror aldrig på danskernes vurdering af hvad skønhed betyder....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder for godt til at være sandt.............Sofie skal bestemt besøges og det hurtigst muligt.

Super anmeldelse.

Er der nogen af jer brødre der ved om hun har "baser" i det midt og syd jyske område ???

Har prøvet at ringe flere gange..........uden held ---  ligeledes skrevet sms..........
Enten er hun offline eller også bare for travlt med jer "brødre".......... smiler.

Hår snart at blive oversprøjtet af Sofie.

Go Sommer.

Del dette indlæg


Link til indlæg
denfor35 skrev, for 22 timer siden:

Hun ser lidt buttet ud...Altså en luksus-megalækker-gudesmuk- dansk kvinde....Altså....Jeg knepper jer næste gang...Tror aldrig på danskernes vurdering af hvad skønhed betyder....

Det var da alligevel en besynderlig kommentar. Er i tvivl om hvad hensigten er med din bemærkning? Om du skulle have et formål eller et budskab med den? Alt er naturligvis smag og behag, men bevares, hvis man kigger annoncen og så forventer en 19 årig pige på 40 kg, så bliver man skuffet. Beskrivelsen af højde og drøjde er uden tvivl retvisende..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...