Hop til indhold
Natskygge

Kingi - skønt hun er tilbage (denne gang i Rødovre)

Recommended Posts

Har efter hånden besøgt Kingi en del gange og glæder mig hver gang til hun kommer tilbage. Hun er anmeldt en del gang tidligere, så dette blot en hurtig brush up for nye læsere.

Kingi er en naturlig, altid glad og smilende smuk pige, med en vidunderlig krop, der ikke er åleslank, men heller ikke vildt overvægtig, og med nogle skønne naturlige store bryster. Sex med Kingi er tæt på den ultimative GFE oplevelse og tilkøber man kys så ringer klokkerne. Var forbi i dag i privat lejlighed i Rødovre (den nordlige del) til en dejlig halv time og når næppe en runde mere inden hun rejser hjem søndag, men glæder mig så til hun kommer igen allerede om en måneds tid.

Reklameindslag? Nej bestemt ikke, snarere en servicemeddelse til jer, der heller ikke havde set, at hun kom allerede i fredags og gerne vil nå et besøg inden hun rejser hjem igen.

 

/Natskygge

Link: https://www.escortguide.dk/P/kingi-new-place-in-roedovre-30369.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, hun er dælme en dejlig, naturlig, glad og ærlig pige, der er nem at snakke med. Afslappende og samtidig ophidsende at være sammen med.

Besøgte hende for for 2-3 måneder siden på det ydre Østerbro. En sexet brunettefrækkert med lidt på sidebenene og tilpas store naturlige bryster. Giver et godt blæs og er et dejligt knald med et sødt smil og glimt i øjnene.

 

Der er stor gentagelseschanse herfra.

 

Mvh. Cumalot

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser sq også dejlig ud. Bare en skam hun bor på den forkerte side af broen :P. Så bliver sq lidt for dyrt at besøge hende :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan kun give dig ret i at Kingi er en helt fantastisk ung, naturlig, sjov, smilende og meget fræk kvinde.

Mit første besøg hos hende hvor jeg egentlig kun havde bestilt massage... men hvor det udviklede sig efter den dejligste blide massage og god snak til en meget varm aften.

Jeg havde en aften hvor jeg følte hun kunne lide selskabet og det var meget gengældt. 

Desværre tager hun hjem søndag men jeg glæder mig til hun er tilbage så jeg kan se hendes dejlige smil igen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kingi er SØD   Ivon RD var optaget - jeg valgte Kingi- man kan ikke købe kærlighed - men man kan dælme købe noget der ligner - Det sælger Kingi - Top Klasse GFE 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...