Hop til indhold

Recommended Posts

Kære logebrødre.

 

Som splinternyt medlem vil jeg berette om min første tur hos Anna. Hun er anmeldt før og tak for det. Jeg har nydt godt af anmeldelserne herinde og der er blevet længere imellem nitterne. Så TAK til jer, der bidrager med dette.

Modtog den rigtige adresse første gang via sms og blev guidet ind og op på første sal og hen ad en svalegang...

Blev heldigvis straks lukket ind af en smilende og letpåklædt Anna. Jeg havde bestilt 30 min. med megafrensk  (800+200kr). Min plan var ellers COF (cum on face), men jeg fik at vide, at den ydelse tilbød hun ikke (længere?).

Nå, men til makronerne: efter et bad blev jeg bedt om at lægge mig godt til rette på sengen. Herefter følger et yderst veludført økoblow. Jeg lister hendes bh af imens og kæler for hendes store, naturlige bryster og hendes lille, struttende popo. Hendes fisse er helt glat (jeg kan nu ellers også godt lide dem trimmet) og føles meget indbydende. Jeg får hende til at skræve over mig, så vi kan fortsætte i en 69'er. I denne stilling har jeg af og til oplevet nogle, som forsøger at snige afsted med at få én til at tro, at deres hånd føles lige så dejligt som munden. Men ikke med Anna. Hun guffer løs og jeg slikker det bedste jeg har lært. Hvis en fisse kan være smuk, så synes jeg denne her er en af dem.

Med fare for at jeg ikke engang når at knalde hende, afbryder jeg et af mit livs bedste 69'er, for at hun skal ride mig. Det gør hun også godt alt imens hendes bryster bouncer lige udenfor mit ansigt. Med den røv hun har, må jeg bare nå at tage hende bagfra. Det går også godt med langsomt stigende, dybe stød imens jeg stimulere hendes klit med fingrene. Min plan var at jeg ville afslutte i missionær. Men Anna lyder så liderlig på den lækre måde, at jeg må holde lidt igen. Så jeg fjerner hånden og 'holder stille parkeret' i hende. 'Desværre' vrikker Anna så godt med og fortsætter med at knalde mig (måske ældgammelt trik?) mens hun også tager over på klitten, at jeg bliver nødt til at trække mig ud, flå kondomet af og sprøjte munden fuld på en hurtigt reagerende Anna.

Efter hun har spyttet ud, udbryder hun pludselig: "I kill you!" Jeg nåede lige at tænke, "Fuck... hvad gjorde jeg forkert". Men så påstår hun, at hun var så tæt på at komme, men så ødelagde jeg det hele. Om ikke andet, var det super sødt sagt af hende. Enten var det sandt og ellers er hun verdens bedste skuespiller. Jeg vælger at tro det første.

Hvis man har læst de foregående anmeldelser om Anna, er man forberedt på, at man nok ikke møder en decideret teenagepige, men at det er pigen på billederne. En ung og super sexet sag.

 

Ja, det blev et lidt langt og nok for detaljeret indlæg. Håber I klarer den.

 

 

Mvh.

Cumalot

 

 

Sted: 7/10 (Svalegangen trækker ned i min verden. Ellers ret diskret)

 

Pige: 8/10 (ikke modelsmuk men sød og dejlig - med store, naturlige bryster)

 

Service: 9/10 (det eneste der kan trække ned, er at der fejlagtigt stod COF på menuen)

 

Pris: 10/10 (ikke for dyrt og ikke for billigt, men "value for money")

 

Gentagelsesfare: 100%

 

 https://www.escortguide.dk/P/sweet-anna-wait-you-at-amager-38775.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

8 timer efter denne anmeldelse var skrevet, måtte jeg lige forbi dejlige Anna igen. Denne gang til en quicky på 20 min. for 600 kr. uden ekstra. Samme gode service og præcis 20 min. stod jeg glad på gaden igen. Denne gang var et hurtigt bad indenfor tiden (så sammenlagt 15 min. økoblow, 69 og sex i missionær og doggy ), men det passede perfekt for begge parter.

 

Hun fortalte, at pigerne på stedet har et godt ry og at én eller anden havde skrevet en god anmeldlse af hende dagen før, så hun fik travlt i dag, sagde hun, hvilket hun var godt tilfreds med. Så jeg var heldig at få en tid.

 

Pas godt på hende og god fornøjelse.

 

 

Mvh.

Cumalot

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fik ikke nævnt, at som en anden bruger vist tidligere har nævnt, så har Anna menneskelige arbejdstider (9.30-19.00) og kan dermed bedre yde en god service ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123
NicklasCD skrev, for 4 timer siden:

Kysser hun? Og med tungen? 

Ja hun kysser - måske med tungen. Det er der nok ikke en agenda for. Ja måske kan en matematiker beregne en algoritme ;)

Redigeret af Sniper123

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sniper123 skrev, for 1 time siden:

Ja hun kysser - måske med tungen. Det er der nok ikke en agenda for. Ja måske kan en matematiker beregne en algoritme ;)

Tak. Hestens mund har bekræftet, såfremt der er kemi. Så @Sniper123: Ikke en matematiker, men kemiker. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...