Hop til indhold
something_hard

Ashley - Det var et sats, og det gik igennem

Recommended Posts

Har besøgt hende her: https://annoncelight.dk/showad/248903

 

F'ørst og fremmest, det er hende på billederne. De der "model" billeder, det gør intet godt, men det gør de selfies der er. Det er helt klart dem som repræsenterer hende bedst.

Så hun er en smuk pige, med flotte bryster - har ingen ide om de har fået lidt hjælp, men de er dejlige at røre ved. Hun er rigtig sød, nem at snakke med og har let til grin, så alt i alt blev det en god oplevelse med hende. Måske lidt "pornoagtig" til tider, men det har jeg dog oplevet meget værre. Sengen var lidt knagende, men ikke noget forstyrrende.

Jeg ankom til stedet og blev lukket ind efter lidt forvirring efter hvor det lå hende, man skal lige være lidt vågen omkring det :D Vel ankommet, blev jeg lukket ind, penge skiftede hænder og jeg tog et bad, som jeg blev tilbudt. Blev også tilbudt lidt at drikke, bad om noget vand, men der var vidst også andet, cola tror jeg hun nævnte.

Derefter hyggede vi igennem og kom lidt rundt omkring i forskellige stillinger, men det kommer jeg ikke nærmere ind på.

Hun er her resten af ugen, hvorefter hun så tager til Århus. Men, hun skulle komme igen om en måned eller sådan noget sagde hun.

Opsummering: Rigtig sød pige, nem at snakke med og har let til grin. God deltagelse i akten. En dejlig oplevelse, som jeg ikke synes i skal gå glip af :-).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...