Hop til indhold
vexxer

Maya Maya Maya - sikke et blow

Recommended Posts

Jeg var på besøg hos Maya den anden dag og ville naturligvis prøve hendes berygtede blowjob.

https://annoncelight.dk/showad/248851

Og folk taler sandt når de siger, at hun sutter som en drøm. Desværre var hun nok træt den dag og suttede kun kort tid ad gangen. Resten af akten var meget pornoagtig og den del var jeg helt med på, da der normalt skal en del arbejde til, før jeg kommer. Hun var på hug over pikkemanden, fik pikkemanden bag fra og fik pikkemand i missionær stilling for til sidst at have hende siddende over skrævs i ansigtet mens jeg afsluttede med hånden. 
Hun var ikke nærig med tiden, men var heller ikke snakkesalig den dag.
Der opstod den pinligste tavse stemning efter akten :huh::huh: men jeg overlever nok:P

Jeg besøger hende nok ikke igen nogensinde, da hendes krop ikke tændte mig synderligt alligevel. Jeg er nok mest af alt en sucker for en flot fisse og det kan hendes store flotte bryster ikke kompensere for. Lejligheden hvor hun holder til synes at få nogle søde og tålmodige piger dertil, så selve stedet besøger jeg nok igen.

 

Om jeg tænder på hende eller ej, kan I nok ikke bruge til noget, men jeg kan så nævne, at jeg tænder mest på rumænere, latinas og thaipiger med enkelte afstikkere hos polske piger.

 

Redigeret af vexxer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Måtte lige besøge hende i går. Blev vel modtaget med sædvanlige kys og kram af en glad, grinende og veloplagt Maya. Fik ordnet hvad jeg kom efter og vi lå arm i arm og snakkede lidt inden jeg gik i bad og tog af sted igen. Ingen hastværk fra hendes side og super betjening. Men - nu er hun jo nok også rigtig vild med mig. ;-)
Skal helt sikkert besøge hende igen. :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...