Hop til indhold
Supermayn

FKK-World - Frankfurt

Recommended Posts

Det er min første anmeldelse. Jeg har længe fulgt med på siden, og læser mange anmeldelser. Mange "nye" bliver mødt af løftede bryn, og for nogle bliver det anset som reklame. Det er dog ikke tilfældet.

Tilbage i december måtte jeg en tur til Frankfurt i forbindelse med arbejde, og mine kollegaer og jeg, blev enige om at tage på en ægte teambuilding tur til et af de mange huse af lyst. Tættest på - og med gode anmeldelser - blev FKK World anbefalet, og konceptet var pisse frækt.

Link: https://www.fkk-world.de/

Det er sent torsdag aften, og gennem hjemmesiden kunne vi se at der havde været et større event weekenden før, så vi regnede ikke med at der ville være så mange tilstede, men vi blev ikke skuffede. På trods af den sene tid. Klokken var vel omkring 00:30, da vi satte os ind i taxaen, og bad om at blive fragtet til stedet. Stedet er gigantisk. Det ligger uden for en lille landsby, har egen privat og yderst diskret parkering, og har både inde og udendørs områder. Man bliver mødt i entreen af en ladyboy, der tager i mod 50€ i indgang, der inkluderer fri øl, kaffe, mad og håndklæde. Ønsker man badekåbe, så koster det 5€ ekstra (det gjorde vi). Herefter træder man ind i omklædningsrummet, så er stort og fint. I skabet er der sandaler i din ønskede størrelse, og fine badefaciliteter. Indtil det her punkt var jeg imponeret.

Da dette også var min første tur på et FKK sted, så var jeg ekstremt nysgerrig, og vanvittig nervøs. Fra omklædningen træder man direkte ind i baren. Kvinderne går nøgne rund, enkelte kun med håndklæde om sig for neden, andre med G-streng. Som fire unge mænd kom vi ind, og blev straks antastet fra forskellige retninger. Kvinder der ville have os direkte med på zimmer, men vi takkede nej, og fik en øl i baren, mens vi så os lidt om. Værelser fandtes i forskellige temaer, en stor åben buffet, vandpipe salon, pool, finsk sauna, dampbad, spa bad, kæmpe udendørs faciliteter (som vi ikke brugte, når det nu var så koldt), og ellers fantastiske kvinder så langt øjede rækkede. Der var både kvinder fra Columbia, Afrika, Asien, men primært østeuropa. Jeg gik forbi en ung, pornoligende kvinde, med store silikone bryster, lille fræk numse, og spurgte om jeg måtte sætte mig ved hendes bord. (Hun sad og spiste med tre andre kvinder). Jeg trak "jeg spiller dum kortet", og fortalte at det var min første gang på stedet, og om hun ikke ville vise mig rundt. Hun viste mig de forskellige faciliteter, og dernæst hendes yndlings værelse. Bekymret som jeg var, måtte jeg høre lidt om prisen, hvad var inklusiv, hvordan med betaling og mere. Hun fortalte mig at vi første gjorde vores ting færdig. Jeg kunne komme én gang, og havde en halv time. Efterfølgende fulgte hun mig op til omklædningen, hvor jeg så betalte hende 50€. Og prisen er fast! For alle. Alle tager 50€ for en halv time. Enkelte tilbyder fransk uden, men der er vidst nye regler i Tyskland.

Hun var enestående! Jeg købte en helt time, og det var med alt fra dybe kys, 69'er, mild dominans til hende, og alverdens forskellige stillinger. Jeg fik virkelig lyst til at gøre hvad jeg ville følte jeg, og det er til dags dato det bedste knald jeg nogensinde har haft. Da seancen var slut lå vi og sludrede lidt, og fulgtes herefter op i omklædningen hvor jeg betalte hende 100€. Vi kyssede farvel, og så var det ind i baren igen til mine kollegaer, der alle havde været på rov hver for sig.

Vi sludrede lidt, fik et par øl, grinte højlydt, og snakkede med forskellige fantastiske kvinder i baren. Mit næste knald var med en lille petit sag fra Bulgarien. Hun tilbød fransk uden, hvilket jeg tog i mod. Selve agten var ikke noget at råbe hurra for. Hun ville kun missionær, men omvendt havde jeg heller ikke snakket med hende på forhånd om hvad jeg kunne tænke mig.

Så man kan vidst være heldig, og være uheldig. Jeg tror det er vigtigt at man snakker med kvinderne først omkring hvad man kunne tænke sig, før man går på "zimmer", så det er afklaret, og man ikke bliver skuffet, ligesom jeg blev med mit knald nummer 2.

Til sidst har jeg læst mig til at man lige giver en smule rating som følger:

Stedet: 10/10 - Fantatisk! Diskret! Underholdende!
Pigerne: 8/10 - Mange lækre, men også mange man takker nej til.

Første anmeldelse overstået! Håber den kan bruges

/Supermayn

Del dette indlæg


Link til indlæg
Boobsandgb skrev, for 3 minutter siden:

Er udpræget babsoman - er der kvinder med store babser, tænker meget store der

 

tak for et fedt indlæg 

Umiddelbart, så synes jeg der var det hele. Store og små. Tynde og tykke. Unge og gamle! Lidt til enhver smag :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...