Hop til indhold

Recommended Posts

I dag var jeg så heldig at tiden og budgettet tillod at jeg kunne få lagt vejen forbi Nina for første gang. Jeg har haft hende højt på listen i et godt stykke tid og håbet var også at alt godt kommer til den der venter. Sendte en Sms til Nina og fik svar mindre en ét senere, og aftalen var på plads. 

 

Et par timer senere ringede jeg på døren til aftalt tid. Det var Nina der åbnede og hun er mindst lige så køn som på billederne. Derud over er hun utrolig venlig. Jeg blev vist ned til det sidste rum og blev præsenteret for prislisten. Jeg havde bestemt mig for at ligge ud med en massage til 500,-  Det er min normale taktik. Starter med en massage og så må vi se hvad det udvikler sig til. 

 

Jeg syntes Nina giver en rigtig god gang massage som er hård nok for mig og hvad massagen angår så minder de fleste erfarne massøres massage om hinanden. Nina skiller sig dog ud fra mængden da hun har en helt speciel evne til kravle rund og placere sig så der opstår berøringer ud over hvad der er normalt med hænderne. Det syntes jeg er vildt frækt. Under massagen var der ikke de normale berøring af pung og mellem kød samt pikken. Men hun formåede at gøre det super frækt og dejligt på samme tid alligevel. 

 

Under massagen fik vi også et hyggeligt besøg af den anden pige sally. Nina og sally snakkede lidt og så syntes sally at jeg lige skulle have et stort kys hvorefter hun smuttede igen.  

 

Da hun var færdig med at massere mig på bagsiden blev jeg bedt om at vende den anden side opad. Selv om Nina havde gjort et godt arbejde havde det lykkedes mig at holde en ordentlig tiltrængt rejsning tilbage. Men efterhånden som hun arbejdede sig tættere og tættere på kunne jeg ikke holde den tilbage længere. Det gør det heller ikke nemmere at man bare kan ligge der og kigge på hendes nedringet korte kjole som hun bare ser super lækker ud i. 

 

Nina smilede lidt og spurgte om jeg ville have afslutning. Hun tilbød hånd, blow eller sex. Blev hurtigt sat ind i priserne. Sex kostede 800,- og Nina lagde ikke skjul på hvad hun helst ville og jeg var helt med på den. Hun smutte ud af rummet i et minut og kom tilbage i en fin lille sort kjole som hurtigt røg af da døren var lukket. Da jeg så den lækre krop fortrød jeg at jeg ikke havde valgt B2B. For fanden hvor har hun en dejlig krop. Da hun kom hen til mig havde jeg allerede helt stiv pik. Hun satte hurtigt et kondom på og tog den i munden. Efter lidt tid satte hun sig ned over min pik og hvor er hun dejlig stram. Jeg må indrømme at jeg var så liderlig at vi ikke nåede andet end en ridetur. Resten af mit besøg gik med et bad og en kildevand. 

 

Det var klart den bedste massage med afslutning jeg til nu har haft og jeg skal helt sikkert have sat noget mere tid af til at besøge Nina. Den oplevelse kan sagtens tåle en gentagelse og jeg tror ikke der går lang tid før jeg skal besøge Nina igen.  

 

Stedet er flot og renligt og til dels diskret. Det var super god service og fik jeg sagt at jeg syntes at Nina er hamrende lækker. 

 

Prisen endte på 1300 kr for én times massage med sex og jeg syntes det var hver en krone værd. 

 

 

https://www.escortguide.dk/P/somma-thaimassage--25623.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for info. Godt du fik nydt hende. Hun er så fræk. Har været heldig da hun havde lokaker på Retortvej at bolle hende godt og grundt så blev slikket kysset og suttet til den hel store guldmedajle med stor nydekse fra begge partner. Elsker hendes drilske øje og bryster.

Hun er lidt dyr men klar en lækkerbisken man skal prøve og nyde når man presser lillemand på i hendes stramme hul.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor fanden ligger indgangen til hendes biks på første sal?? Har været der 2 gange men kan sgu ikke finde den opgang, og man gider jo ikke lige spankulere rundt foran fitness centeret :o

Del dette indlæg


Link til indlæg

I gavlen modsat Burger King ved togbroen over Ellebjergvej , et  rimelig diskret, med meget få fodgængere og biler kører hurtigt forbi :)

Good luck :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg har også besøgt den skønne dame 3 gange - to gange før sommerferien, og en gang her i august. 

Dejligt massage, og dejlig, svedig sex. Hun er fræk og hun er med på lidt af hvert når man tager det gradvist. Mums. 

L

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er ultra fræk. Lå i 69 med hende og voldslikke både hul 1 og 2 på hende der udløste en orgasme på hende så hun rystede vild og stønnede mega højt. Derefter fik jeg fandme sutte pik og bollerne og mellemkødet og en finger pirring i hul 2 som kærstesex med udløsning direkte op i hovede og hen over hendes store bryster. 

Det hel store smil blev vist og takkede for nydelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

giver op eller knepper igennem til hun ikke er er der mere :-)

har lige været forbi. Nina nævnte ikke noget om at hun stopper...

dejlig time med hende. Først massage og så en god opgang pirring, inkl i min røv, som så ledte over i dejlig sex for os begge....

hun er skøn, fræk og kinky, og der blev "arbejdet" godt fra begges side...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...