Hop til indhold

Recommended Posts

I efterlysninger er der en tråd omkring Mona og skrev jeg ville besøge hende og derefter skrive om hende her :) 

https://escortguide.dk/P/-mona-amager--39689.html

 

Vil starte med at sige , det er hende på billederne.

Hun er en sød og en meget glad kvinde og efter min mening , med en hel del charme.

Hun har en dejlig krop og dufter dejligt " alle vegne " :) jeg havde bestilt foto og film når vi skulle give den gas og det var intet problem , jeg skulle bare sige hvordan jeg ville have hende når jeg tog dem , men at hun på ingen måde ville have ansigt på og fair nok for det og jeg lovede hende at hun kunne tjekke dem når vi var færdige.

Hun giver et godt blow " har prøvet bedre " men hun ligger over middel og bollerne fik også den store tur , uden at skulle bede hende om det og hun gjorde det med stor iver :) 

Så ringede hendes telefon og jeg tænkte ååååhh fuck også , men hun løftede bare blikket og sagde " sorry " og så fortsatte hun " lige der fik hun 100 point af mig " god stil :) 

Selve sexen var rigtig god og hun lagde sig som jeg ville ha , om på ryggen og op på alle fire og stritte med den flotte røv osv.

Jeg havde også bestilt anal og der er hun meget grøn , så det var med stor forsigtighed :)  men fik ham listet ind og efter lidt rolig bevægelse , fik jeg til sidst kørt ham i bund og spurgte om hun var okay , hun kikkede tilbage på mig og smilte " i am okay...thanks " og så satte jeg tempoet op og afsluttede :) 

Hun var nærværende i den time jeg havde bestilt og på intet tidspunkt kikke hun på sin telefon eller hvor på hvor lang tid der var gået , jeg stod ved min bil igen efter 70 min.

Jeg kan helt sikkert anbefale hende :) jeg vil ikke give point for det ene og det andet , men sige at det i helheden var en rigtig god oplevelse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest happycamper

Er det snart "going rate" ? 500 kr for sut uden, kys, kram og bol ??? wow ! tror fanden at de danske piger ikke er så glade mere...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse hun ser sød ud og jeg påtænker selv at give hende et besøg, men har et par spørgsmål

Mona skriver at det er privat og diskret, passer det og er der bad på stedet?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blonde skrev, for 55 minutter siden:

Tak for en god anmeldelse hun ser sød ud og jeg påtænker selv at give hende et besøg, men har et par spørgsmål

Mona skriver at det er privat og diskret, passer det og er der bad på stedet?

Hej Blonde , ja det er en privat lejlighed og jeg syntes at det er diskret og nemt at parkere :) Jeps der er også bad :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har Besøgt Mona i dag.

Hun er en vældig sød pige der godt kan lide gentlemens, og en rigtig gentleman for en rigtig god behandling! - hun har vist haft en en hård uge (læs: late night shift) og lidt hårde kunder.

Allerede inden tøjet kom af tog jeg fat om nakken på hende og hun udstødte et "åh baby" sådan virkeligt kælent - Så jeg nusede hende lidt på halsen og hendes hoved faldt tungt ind mod mit bryst og hun slappede helt af og nød det, så jeg trykkede blidt på hendes skuldre og nu faldt hun helt sammen af benovelse over at jeg rørte hende på den måde - hun sagde at hun burde betale mig og jeg sagde at jeg med glæde ville give hende lidt massage - Og i modsætning til så mange andre piger der siger: "Det må du selv om, det går fra din egen tid", så var den omvendt her: "Hvis du masserer mig så lover jeg at du får det bedste knald bagefter når din tid starter". Jeg bad hende smide tøjet og lægge sig på maven og så fik jeg ellers lov til at både gramse og massere på hendes regning - Sådan.

Da det var min tur røg hendes mund på mit lem i en fart, uden badehætte og hun gav et rigtigt godt blowjob med boller og det hele. Telefonen bimlede flere gange men hun ænsede den overhoved ikke. Så om på ryggen og en lang god dyb tur med stængerne helt i vejret og hun nød det i fulde drag. Tror ikke jeg fik hende til at komme, men det var nok ikke langt fra. Super sex. Jeg gad slet ikke vende og dreje hende, det var for godt i missionær. Hvad jeg ellers gjorde ved hende og hvad hun lovede til næste gang bliver mellem mig og hende :)

Mona er petit, slank, blød og pæn, og jeg er genganger - Mest blot fordi at hun er en rigtig sød pige hvis man er sød mod hende.

Stedet er lidt usselt - Ville ønske at hun ville finde noget andet, men det lød lidt som om hun var "låst fast".

Mona - Et stort 7-tal.

Sengen - Rigtig god til formålet - et 8 tal, men stedet i øvrigt, svalegangen og alt det der - øv - maks. 5

Gerningen - I dette tilfælde rigtig godt, så et 9-tal herfra.

Er der ikke nogle gentlemens der kan tage forbi også vise hende hvad vi dur til her i landet? - Hun trænger virkelig til os og hun gengælder det til fulde.

Kør!

/Leo

Del dette indlæg


Link til indlæg
bakkely skrev, den 28/4/2018 at 10:58:

Hej Blonde , ja det er en privat lejlighed og jeg syntes at det er diskret og nemt at parkere :) Jeps der er også bad :) 

Går du med i bad? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
vovsen2 skrev, for 4 timer siden:

Går hun med i bad? Hvad med sex uden for sengen? 

Jeg spurgte hende ikke om hun gik med i bad " men jeg vil tro at hun er frisk på det " 

Jeg spurgte ikke om hun vil have sex uden for sengen , men igen vil jeg tro hun er frisk på det :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...