Hop til indhold
skipperskræk

Lory Århus, nej tak.

Recommended Posts

Jeg er ikke typen der gider skrive længere anmeldelser. Men kort om min oplevelse med Lory i Århus er at det på ingen måde er pengene værd. https://www.escort-side.dk/Antonia-New-Aarhus?ad-id=9477

 

Jeg mødte på adressen som ligger lige op ad et busstop på skanderborgvej, og det var rigeligt besøgt da jeg stod og ventede et par minutter på hun gad lukke mig ind. Ikke så fedt i min bog, men man overlever.

 

Hun ligner ikke pigen på billederne, hvorfor jeg ikke stoppede her forstår jeg så ikke. Men hun har nogle tatoveringer på benene/røven og størrelsen passede heller ikke. Akten var totalt livløs og jeg måtte knap nok røre hende før hun fjernede mine hænder og virkede sur. Blowjob var okay, men hun synes selv efter under 2 minutter at den del var overstået, og ville så til at ridde mig. Jeg overgav mig, men da jeg foreslog andre stillinger sagde hun et eller andet uforståeligt på et øst-europæisk sprog, og besluttede mig så her for bare at få det overstået. 

 

Opsummering: Hun ligner ikke billederne, servicen var ikke til at finde og stedet er super fint hvis du kan lide at blive udstillet ligesom dyr i zoo.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Århusman skrev, for 2 timer siden:

Ellers flotte billeder. Har ellers længe tænkt på at aflægge pigen et besøg. 

Hvad hjælper det med flotte billeder ?

image.png.aeb2400d2ce269753a278693d82bba53.png

særligt når de er fake

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...