Hop til indhold
Batman1

Eveline (Youngster) og Rebecca (Milf). En god dag ;-)

Recommended Posts

Så er det min tur til at skrive....
En af de der dage, hvor man hænger med næbet og har lyst til at belønne sig selv med noget godt og måske prøve lidt grænser af, men noget vidt forskelligt.
Det blev en god dag med 2 vidt forskellige gudinder ;-)

Ville have startet med Lori med noget GS, men telefonen var konstant optaget. Så faldt jeg over Evelin. Tror hun er ny? Jeg tager kun profiler med 100% billedmatch. Hun lød både sød og sexet i telefonen :-0. Så var jeg afsted til Nørrebronx til velkendt adresse, der dog er blevet renoveret siden sidst (var der for mange år siden).

Hmmm... Blev fint modtaget i lingeri og forståeligt engelsk.... Og hold nu kæft hun er leksi på den frække måde. Dog er hun mere en sweet type end en pornomodel, som hun ellers udstråler på billederne med tattos. Måske er det bare min personlighed, da jeg godt kan virke usikker.
Men det er 100% hende. Lange slanke ben, flotte bryster (Silicone), men sidder godt. Ret fræk udstråling med det der glimt øjet.
Dineros afleveret (1/2=800) og hun gik straks igang med pengene liggende på bordet. Måtte lige afbryde og hurtig tage toilet/vasketur.
Så det blev lidt akavet. Men min skyld. Lækkert dybt blow med gummi (tør ikke uden) og øjenkontakt. Ellers var det flere stillinger med den her fantastiske krop og flotte kusse.
Stødte hårdt igennem og det var fint :-)
Hun havde den her lillepige-stønnen, som jeg tænder på, så det var et plus. Fik en gang GS på toilettet. Juhuuuu... Ingen problemmer her. Hurtig brus og ind igen hvor jeg spillede den af ud over hendes bryster og mave.
Kom afsted drenge....
Gentagelse: JA, JA. JA...
Plusser: Mega lækker krop og flot ansigt og øjne.
Minuser: Lille sted, hvor flere piger er. Kunne høre flere stemmer. Jeg er mere til en pige, der har et eget sted og er der alene. Virker lidt ind og ud for mig.

Jeg var nu ikke helt færdig. Havde lyst til noget helt andet.
Ringede forgæves til Polish Sarah (milf), som jeg har besøgt før (hun giver den gas og giver GS), men hun er taget hjem :-(
Så ringede rundt og det blev Rebecca også på Nørrebro, ikke så langt fra Evelin.
Hun er en helt anden boldgade, men der er et eller andet "beskidt" over de der ældre dammer, specielt med behåret misser. Og jeg ville prøve en moden dame...
Rebecca er super serviceminded. Spurgte ind til mine ønsker og leverede meget naturligt. Er ikke den der sexede type. Men mere følelsen af at hun gerne vil mig og give mig en god oplevelse.
Og så en dejlig moden behåret kusse. Det er fandme lækkert. Det blev til en del slikken. Hun er ikke så adræt, så det der med at ride gik galt. Men ellers fin indlevelse og jeg kom i missionær.
Plusser: Meget serviceminded med god tid. Tror det blev 40 min.. Hun er dansker :-)
Minusser: Ikke lige en moden skønhed. Kunne have været fedt med et ansigtsbillede (men forståelse for det).
Gentagelse: Ja, bestemt

Det blev en god dag. Dem vil jeg helst ikke have flere af i denne måned ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Batman1 skrev, for 42 minutter siden:

Jeg er mere til en pige, der har et eget sted og er der alene. Virker lidt ind og ud for mig.

 

Well - det er jo en del af charmen ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...