lovebuen

3 kant med 2 dejlige og frække kvinder

11 indlæg i denne tråd

Hejsa.

er der nogle som har erfaring eller ved med hvor man får den bedste og frækkeste oplevelse med 2 kvinder til en fræk 3 kant og en kanon GF oplevelse.

Det skulle helt være i jylland

Kommer du forbi KBH, kan dette anbefales: http://www.honeygirls.dk/

Forvent dog ikke GFE, men en ren pornooplevelse, som hvis man er klar og tager styringen over pigerne, kan være SUPER fræk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, du kan prøve hos anbefalelsesværdige Susanne (http://legelysten.dk/ny.swf).

I vort forum går de fleste nok efter de yngre modeller, men Susanne er med sine 45+ alligevel en tæskelækker kvinde og et livsstykke, som man bør opleve.

Hun har af og til også amatørveninder med, når de ikke gider bruge weekenden på at rende frustreret rundt i byen, men – med Susannes egne ord – i den grad "trænger til at blive gennemkneppet".

Her var måske noget?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Susanne er helt sikkert en ener - jeg har dog desværre ikke prøvet hende endnu. Hun har sikkert mere end kunder nok, men det, der har holdt mig tilbage so far er, at hun ikke skilter med priserne - ihvertfald kan jeg ikke finde dem uden at skulle spørge i forum. Når man skal afsted første gang til fx. en gang Nuru og andre kan fortælle, at hun engang imellem har tilbud, så kunne det være rart, at man kan se det et sted - og jeg bor ikke lige i nærheden af de steder, hvor hun tilbyder sine fortræffeligheder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu