Hop til indhold
Guest Cykelmyggen

Red Lilly Chilli - Real GFE. - & Porno style :) -

Recommended Posts

Guest Cykelmyggen

Har lige opdaget til stor glæde at Lilly endeligt er tilbage igen i næste uge :-) ...  https://annoncelight.dk/showad/222768

Jeg har selv haft den største glæde ved at besøge hende 4 gange tidligere, og kan bare mærke at lysten til hende stiger for hver gang. Hun er et unikum, og har en fantastisk personlighed. Selvom hun er en petit kvinde så fylder hun hele rummet (og sengen ;)) med sin indlevelse. Og så er sexen fantastisk fræk og intim.

Jeg skriver dette fordi jeg gerne vil dele glæden med hun kommer igen med Jer andre. Kan jo se en del efterspørger indlevelse, kemi og entusiasme ... det giver hun 200%.

Uanset hvad så vil jeg besøge hende :-) 

Redigeret af Cykelmyggen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har altid været stor fan af “Adina pigerne”, eller warsaw pigerne som de kalder sig nogen gange. Jeg har lavet en del positive andmeldelser af dem sidste år. Lili har rigtig mange gode andmeldelser, men jeg syntes ikke helt hun et på niveau med de andre piger.

Da jeg besøgte hende havde jeg forventeting om en personlig oplevelse og GFE. Med mig, så var hun meget kold og proffesionel. Følte lidt at det var maskin sex, bagefter havde jeg sådan lidt følelsen af at jeg havde spildt mine penge :mellow:

Det kørte allerede skævt da hun prøvede at overbevise mig om at tage den her extra naughty pakke - det virkede som om hun blev fornærmet over at jeg ikke ville have den ...  men det var jo ikke PSE jeg var ude efter, så jeg holdte fast i min beslutning. Jeg skulle nok allerede der have droppet det der, da jeg følte det kørte lidt af sporet - men jeg havde jo læst så meget godt om hende, så jeg var overbevist om at det var start vanskeligheder.

Det er muligt andre kan have en god oplevelse, men jeg havde i hvert fald nul kemi med hende. God vind derude, i får hende her for jer selv, enjoy :)

Redigeret af GrayNinja

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...