Hop til indhold
Longman

Tvivlsom oplevelse på Rokhøj 4, Lystrup

Recommended Posts

Foråret er endelig over os. Efter den seneste uges møgvejr fik dagens sol mig til at få indiskrete forårsfornemmelser i bukserne. Ikke godt når man har hæve/sænkebord og hovedsageligt står op med skridtet lige i kollegernes ansigtshøjde.

Kun én ting at gøre - arrangere et ret så fiktivt "møde" ude i byen og så ellers ræse direkte ud til det eneste bare nogenlunde interessante sted man kunne finde i Travbladet og de forskellige reklamewebsites, i Århus i dag. Amor's Place/Rokhøj 4/Martine, har flere gange fået rosende anmeldelser herinde og andre steder, så med sin nogenlunde diskrete placering i et halvøde industrikvarter i Lystrup gjorde det interessant (man kunne jo altid have haft et møde i en virksomhed hvis man blev spottet derude).

Stedet ligger på bagsiden af en gammel industribygning og parkering foregår lige udenfor. Så langt så godt. Døren til Rokhøj 4 står åben og der lyder en summen af en støvsuger. Der er åbenbart forårsrengøring i gang og en ung spinkel brunette svinger med slangen. Jeg spørger om der er åbent og på gebrokkent engelsk får hun sagt ja og kom ind.

Jeg bliver vist ind og bliver præsenteret for et dansksproget menukort med forskellige ydelser (samt et par noter på formentlig russisk hvert enkelt sted - vel sagtens for at hjælpe pigen). Det går op for mig at den spinkle pige er hovedretten på menuen og hun er næppe Martina, men jeg satser på at hun alligevel kan levere kvalitet og bestiller en cocktail med afslutning i den orale kavitet. Ialt 1000 kr. Ikke dyrt men heller ikke rasende billigt.

Rummet er et ret kedeligt uinspireret bollerum med en madras på gulvet og jeg smider kludene i en stol hvorefter pigebarnet kommer retur uden tøj på. Liiiige spinkel nok for min smag men det går an.....for en med pres på de nedre regioner.

Den franske del af akten er ok, ret godt arbejde. Fransk til hende nyder hun også på sin meget stille facon og jeg må slås en del for at få lidt lyde ud af hende.

Den danske del er dog direkte røvkedelig. Ku i princippet ligeså godt have knaldet en dyne (der dog ville have haft mere sul på end hende). Så hurtigt videre til afslutning som udføres rimeligt mekanisk....men det var da i det mindste rart at få tømt slangen.

Så med skuffelsen siddende i kroppen over endnu ikke at have haft fornøjelsen af Martina er det retur til Århus' vandkant og en kop kaffe på emmerys.

Stedet er ikke flot eller indbydende og pigen lignede ikke en der holder længe i den branche.

Havde håbet på Martine men må nok huske at ringe og spørge næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Anonym

der er langt mellem snapsene i Århus p.t. faktisk er det vist kun Queen-suzette der holder kvalitetsfanen højt - og så en enkelt gæstevist hist og pist - gad vide om det er den hårde konkurrence fra østpigerne (escort) der har haft sin effekt ?

Siegfreds en af dagene ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Jeg synes da at Vanessa tåsingegade er en lækker steg

Jeg besøger hende med mellemrum og får det lækreste fransk

Hun knapper bukserne op og hilser på og, hun er også god til at give

fransk og pirre i det bagerste hul, og så er hun tændt efter en slikketur

Hvorefter hun bare får så hatten passer.

Men det er nok også fordi man regelmæssigt kommer så får man genkendelse

Lidt extra og en fast pris

Så hun kan virkelig anbefales

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan ikke helt genkende det med den dårlige oplevelse - eller at Martina ikke skulle være Martina. Billederne er dog ikke helt fyldestgørende - Martina er vel ca. 30 med en ok pæn krop. Ikke så store bryster og lidt stor røv. Men hvad hun mangler i modelmål, det opvejer hun i indlevelse! Jeg har altid oplevet hende meget engageret og ivrig. Afmålt, business-agtig - ikke så meget snak. Men en kanonoplevelse, hver gang, fordi hun virkelig gir den hele armen. Hun har det her ar i ansigtet som man lige skal abstrahere fra - det er dog ikke så svært ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg lyver altså ikke for jer, og jeg er på ingen måde på en mission mod Rokhøj - tværtimod faktisk - Men nu har jeg været gæst der måske ti gange og jeg har højst truffet den samme pige to eller tre gange. Og hun var IKKE arret i ansigtet eller andre steder.

Når jeg siger, at stedet er lidt suspekt, og at Martina ikke findes, skyldes det, at når jeg ringer og spørger, hvem der er på, bliver der altid svaret "kun mig Martina".

Når jeg så tropper op, er der øde på stedet, men når jeg ringer igen, kommer to - tre piger, jeg aldrig har set før, ræsende i en Mercedes efter 15-30 minutter.

Men som nævnt har oplevelserne generelt været, gode, pigerne kønne (efter min mening) og priserne rimelige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest mewp

Ved ikke om der er ændret noget, eller det har nogen betydning hvornår på dagen man kommer, men synes heller ikke helt jeg kan nikke genkendede til nogle af de her beskrivelser.

Var forbi fornyligt, og der var der nogen på adressen, uden man skulle ringe ind først, synes dog ikke hun var specielt spinkel (er til meget spinkle/slanke piger ala billede 8 på http://massage.side6.dk/martina) og hun lignede ikke billederne specielt, hun havde kort hår der var afbleget, hun kunne fint engelsk.

Hende her havde en relativ stor tato ~6x16cm på lænden.

Det er muligt at det var martina, men så havde jeg håbet på en af afløserne i andre skriver om, hvis i en dag støder på en af de helt slanke afløsere må i da gerne lige sende en pm :)

Hun leverede dog god service og var meget sød og gav sig god tid, bare ikke lige typen jeg havde sat næsen op efter :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...