Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have læst et par positive anmeldelser om Lisa - ikke på dette site - fik jeg et besøg på plads for selv at udforske de meget roste attributter.. det startede også vældigt positivt med modtagelse af en smilende og venlig Lisa. Tror hun er der alene. Efter betaling vendte hun hurtigt tilbage, smed tøjet og lagde sig på sengen, på ryggen, og der blev hun stort set til tiden - næsten - var gået. Hun virkede ufattelig træt, og nærmest "kæmpede" for at holde øjnene åbne. Tror nu ikke hun var påvirket for der var ikke nogen blanke øjne, men måske strammer hun skruen og arbejder konstant, hvem ved.

Hun modtog villigt oral, men ikke nogen fingre op. Fik nærmest indtryk af, at man kunne have betjent hende den vej i samtlige 45 minutter, men ikke meget respons udover hun blev våd. Rejste sig op på den ene side og påførte kondom på en halvslap pik, og gav et uinspireret blow til der var fuld liv.... nu måtte hun da give en ridetur.. men nej tilbage på ryggen med spredte ben... og det var det. Bagefter snak om lidt af hvert, men gad sgu ikke rigtig at forsøge på at indlade sig på mere sexakt.

Flot mørk pige med dejlige bryster, som hun forøvrigt kommenterede hvorfor mænd altid som det første søgte brysterne... øhhhh måske fordi de er dejlige og for nogen kvinder - åbenbart ikke her - er erogene zoner.

Konklusion: Ingen gentagelse, der er andre mørke piger der leverer varen.

Lisa: Billederne er hende.

http://www.valby-roses.dk/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...