Hop til indhold

Recommended Posts

Nå, det er lidt tid siden sidst, og man kan ikke nå det hele.
Men nu er det på tide at skrive en lille anmeldelse igen.

Jeg havde fået en lyst og hang til store runde bløde flødepatter, og flere gange havde jeg luret på Anissas store frontpartier, og jeg måtte prøve dem af.
Jeg ringede og fik anvist en adresse i Islev/Rødovre hos en nyt sted som kalder sig for Ambrosia. Det viste sig at være en nyåbnet klinik, som lå dejligt diskret og med nem parkering. En større fabriksbygning med egen indgang op til Himmerige på første sal. Bygningen så lidt slum ud udefra, men meget ændrede sig da jeg trådte indenfor.

Jeg blev pænt modtaget at telefonpigen i entreen, og hun fortalte at stedet er nyåbnet, og har 3 blide rum og flere store rum til S/M :ph34r:
Spændende sted må jeg sige og lækkert indrettet. Jeg blev budt lidt og drikke og ventede på at Anissa skulle gøre entre.
Rummet var stort og indeholdt kun en kæmpe seng. Sjældent har jeg opereret på så stor en slagmark, men hold nu kæft det var fedt. Jeg kunne rulle rundt og hoppe op og ned. Jeg valgte dog bare at sætte mig for at nyde min vand :D

Ind ad døren trådte Anissa. En stor og fyldig høj pige fra Ungarn og med et lunt glimt i øjet. Hun ligner sig selv som på billederne, så jeg var ganske tilfreds.
Så blev der arbejdet igennem i 30 svedige minutter, og jeg kom i kaskader ud over de store patter. Hun smilede sødt og så tilfreds ud.

Det samme var jeg da jeg trådte ud på parkeringspladsen bagefter - en god oplevelse. Jeg kan godt anbefale Anissa hvis man er til en fyldig pige med kæmpe flødepatter og en fræk pornoattitude.
Hun fortalte hun er her nogle dage mere, men vender tilbage igen om ca 3-4 uger

Link til Anissa
Anissa

Take care
Uncle Vimmy

  • Synes godt om 4
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×