Hop til indhold
DenOmrejsende

En fremstilling - escortpiger og billeder af dem selv

Recommended Posts

Jeg er nok det man vil kalde en kvartals-sexkunde. Køber sjældent, men når jeg endelig gør, så har jeg gjort det til en vane, at sikre mig at pigen også lever op til mine forventninger. Det bliver af og til omstændigt, men jeg vil hellere undvære og gemme pengene, end sløse dem væk på en ussel oplevelse, fordi jeg ikke har gjort mit hjemmearbejde ordentligt. Det følgende tager udgangspunkt heri. Det er en ret uvidenskabelig fremstilling og grov generalisering af et fænomen, som jeg ser oftere og oftere:

Jeg har gennem længere tid oplevet, at piger der udviser en stærk holdning imod at sende eller vise et billede af dem selv (på webcam), typisk også har en god grund til, at de ikke vil vise et billede.

Det typiske forløb med denne type af piger er, at de enten har beskrevet dem selv meget flot, eller brugt utroligt rosende ord om dem selv. Hvis du spørger til et billede, får et nej, og derefter forsøger at argumentere for hvorfor det er en god ide at udveksle et billede, så fortæller denne type pige, at ingen før har været utilfreds med deres service eller udseende. Som en gentleman accepterer man selvfølgelig pigens beslutning, så snart man har tydeliggjort, hvorfor man synes det er en dårlig ide ikke at udveksle et billede (lidt på linje med hvad en læge skal tydeliggøre, hvis man modsætter sig lægens behandling og tager hjem fra sygehuset). I sådanne tilfælde har man 2 muligheder:

1) Man siger tak for snakken - og aftalen bliver ikke til noget

2a) Man foreslår et kemimøde på et offentlig, men stadig tilpas diskret sted ....ELLER

2b) Man indhenter accept fra pigen til at se hende an i døren og gå igen. Hvis man kan li' hvad man ser, henter man penge og kommer igen (Er selvfølgelig kun muligt, hvis pigen har stedet)

Langt oftest ender det med udfald nr. 1. Udfald nr. 2a har været et rigtig fint alternativ til at sende billeder. Det kræver dog en høj grad af gensidig diskretion og jeg overvejer altid kraftigt, om vedkommende virkeligt værdsætter og magter at holde diskretionen, inden jeg foreslår dette alternativ.

Har prøvet både alternativ 2a og 2b. Med undtagelse af et enkelt tilfælde, har jeg altid fået bekræftet min mistanke, hvor pigens udseende, på ingen måde har levet op til, hvad jeg kunne tænde på og har efterfølgende måttet afvise pigen. Pointen med dette er, at uanset hvor meget en pige forsøger at sælge sig selv med malende beskrivelser, så er det kun dine øjne, som med sikkerhed kan afgøre, om pigen er noget for dig. Når en pige fortæller dig, at hun aldrig har fået klager over hendes udseende, så overvej nøje hvilket klientel hun måtte have. Hendes klientel kunne jo være halvfede truckere, der bare vil kneppe et eller andet med en puls. Så du kan aldrig bruge en piges udsagn om andre kunders tilfredshed til noget som helst brugbart. Men som mange af jer nok ved, så handler det ikke kun om udseende, men også om kemi. Ved udfald 2b har man mulighed for at afklare dette, men ellers må man blot krydse fingre til og køre charmen på til selve mødet. Man kan dog nå rigtig rigtig langt inden et møde, ved at visuelt at kende den man ønsker at møde, og evt. at have talt i tlf. med hende forinden.

Opsummeret: Piger der viser tillid til kunden og viser et billede af sig selv, har typisk også noget af have det i. Oversat; hun er en pæn pige, som langt de fleste vil kunne tænde på. Piger som hårdnakket afviser at vise billeder af dem selv, er enten meget bevidste om deres knapt så attraktive udseende, eller ved deres udseende ikke står mål med den beskrivelse af dem selv, som de har givet i annoncen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...