Hop til indhold
Steppeulven

Anmeldelser af både thai og andre i Jylland.

Recommended Posts

Dette indlæg er ikke en anmeldelse af nogen overhovedet.Så er det på plads! ;-)  Men jeg er jo ikke inde at kigge på anmeldelser hver dag, selvom de nogle gange er både spændende , humoristiske og meget underholdende. :-)  Det jeg egentlig vil med dette er, hvorfor der er så lidt opdateringer, selvom jeg somme tider har været væk i 4-5 dage. Gider i ikke mere? Eller går der for meget "svineri" og andet ævl i det? Admins har jo været på flere gange på det sidste!

Men da jeg bor i det østjyske, så har jeg en vis radius, men det er sgu træls med alle de annoncesites, hvor man aldrig kan være sikker på, om annoncerne er udløbet og pigen ikke længere er der! Billederne kan vi jo aldrig være sikre på, men fred være med det - det står jo heldigvis een frit for at gå igen, hvis hun ikke lever op til det. Tanke: Så gør hun det nok heller ikke i sengen!? 

Det ville være en god ide, tror jeg, at de forskellige sites, både gratis og betalings sider ryddede op, hvis der ikke er aktivitet mindst hvert andet-tredie døgn. Så slet lortet! Så er pigen jo rejst til Hvorhen!?

Nåmen, jeg sidder egentlig og ævler - det må i undskylde! ;-)  Det jeg egentlig vil frem til, er at der rent faktisk mangler danske GP'er. Jojo, vi har en del dejlige skønheder nu og da - ingen nævnt, ingen glemt - Nogle er kun på få dage om ugen/måneden afhængigt af ydre omstændigheder. Fint - det er selvfølgelig deres privilegium. :-) Men hvordan er det gået til at det i de seneste mange år er primært østeuropæiske piger - og så nogle sorte, sydamerikanske??

Jeg oplevede som taxichauffør i Århus for 20 år siden, at et discotek blev til  - undskyld udtrykket - luderbar. Det var fint nok. Vi chauffører kom der, når vi havde fri og kørte jo pigerne både med og uden kunder de andre dage, så pigerne og os blev jo nærmest venner. Næsten alle pigerne var hvide/pæredanske. På under 6 år havde en thaimafia + sorte piger fordrevet alle de danske på nær tre! Vi chauffører holdt op med at komme osv. Det var så osse ret hurtigt enden på det sted. Skal vi samme vej i escort/massagebranchen, før endnu flere skønne danske piger, damer, quinder vil være med igen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Indspark;

Hvis nu lønnen i dit hjemland er 2,- euro i timen og dine børn lever i fattigdom og du har muligheden for at sparer 20.000,- kr. sammen på en måned i DK, hvad gør du så? ja så tager du til DK og underbyder danske GPér, fås: danske GPér forlader faget, det er nok den tendens vi ser. Ville jeg hellere besøge en dansk GPér frem for en udenlandsk, ja måske nok, men ikke hvis pris forskellen er omkring 1.000,- kr.

Vi kan tage en lang snak om hvad rimelig løn er, men sandhen er at markedet bevæger sig derhen hvor udbudet er billigst muligt for et givent produkt. Dette gælder ikke kun i vores lille "verden" men verden generelt.

For år tilbage valfartende danske håndværkere til Norge, var det pisse træls at være væk fra familien tre uger i streg, ja gu var det da så, men der står altså mellem 40 og 60 tusind på lødsendlen og det pr. måned.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...