Hop til indhold
Sidespringeren

Kvalitetsoplevelser i Århus-området?

Recommended Posts

Østjylland - HJÆÆÆLPPP!!!

Jeg søger efter adskillige halv- eller helkedelige oplevelser i Aarhus-området med thai-, mørke, latinske og østeuropæiske piger en snarlig kvalitetsoplevelse med en pige, der gider præstere BARE lidt indlevelse, foruden et bredt menukort (Meget gerne hele pakken, inkl. gfe, superfransk og anal).

Jeg er klar til at sælge min præference for de små, slanke og mørke modeller til fordel for en hvilken som helst hudfarve, nationalitet og højde (dog ikke drøjde - ER bare ikke til XL modeller!) - Det er mit indtryk, at områdets massagetilbud p.t. er præget af thai' er, østeuropæere og såkaldt caribiske (kenyanske) lejlighedsbesøgende, der bare skal tjene nogle hurtige penge på nogle hurtige udløsninger, helt uden blik for indlevelse i og lyst til faget i øvrigt. :cry:

Er der alternativt nogen, der kender til snarlige gangbang arrangementer i området? Har tidligere med succes deltaget i et par stykker af slagsen med medvirken af unge, danske amatørpiger, arrangeret af private med lokalitet i sexklubben i Viby. Ret fede oplevelser, faktisk, med piger, der virkelig tændte på at blive brugt af flere mænd på én gang! 8-)

Hej fra Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej sidespringerne

ja svært at finde gode piger i området men jeg har prøvet hende her

www.queen-suzette.dk/ med stor succes ved dog ikke om hun er til anal,

hun kan træffes på randersvej 5

:P

m.v.h knaldehunden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×