Hop til indhold
Mart1n

B2B Massage med Camila, Østerbro

Recommended Posts

Dette er mit første indlæg og anmeldelse her på eroguide. 
Jeg havde ikke prøvet B2B massage før, og læste en anden tråd godt om Camila og tænkte jeg måtte prøve det.

Lavede en aftale med hende her:  (billederne er ægte)
https://www.escortguide.dk/P/new-girl-camilla-body2body-oesterbro--39455.html

Fik booket en aftale med hende, og havde bestilt B2B massage 30 minutter med dansk..

Var lidt nervøs da jeg trådte indenfor, men hun er meget service minded, smilende og behageligt at snakke med, så man falder hurtig til. Hun bad mig først om at tage et bad, inden massage. Stedet er lidt sjovt indrettet, at man skal over i et andet rum igennem en opgang for at komme på badeværelset.

Derefter blev jeg bedt om at ligge på sengen og slappe af. Hun sætter noget afslappende musik på, og skal love for der bliver brugt masser af olie over det hele, virkelig lækkert.

Hun er fantastisk til at give massage, og skal love for hun bruger hele kroppen samt sine hænderne når hun massere, så jeg blev hurtigt tændt, i sær når brysterne blev gnedet godt op af en.

Efter noget tid med ryg massage og ben, blev man bedt om at vende sig om. og jeg var godt tændt og liderlig på det tidspunkt. Hun hælder olie over hele kroppen og på ens penis, og igen begyndte hun at gnide sig med kroppen over det hele. Så frækt :)

Sluttede af med dansk til sidst. Hun er fantastisk til at ride en, og samtidlig kan man mærke den røv bare hopper. Gik ikke så lang tid før jeg sprøjtede i kondomet af lyden af hendes stønneri mens hun red mig :)

Karakter:

Stedet: 7/10
-Det er lidt sjovt man skal lige igennem en slags opgang for at komme over til badet. Men ellers ligger stedet fint på Østerbro, og der går busser lige til døren. 8A og 1A, hvis man er med det offentlige

Camila: 10/10 
Jeg er helt forelsket i denne pige. Personligt selv synes jeg hun er meget flottere i virkeligheden end på billederne. Hun har de vildeste bløde bryster. Vil tro det er C/D skål. Hun har en smuk krop, lækkert smil, og fræk tatoo på hendes ene lår. Virkelig sexet person, og skøn stønne i sengen :)
 

Jeg kommer helt sikkert igen 

Mart1n
 

Redigeret af Mart1n

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...