Hop til indhold

Recommended Posts

Forblændet af deres gode tilbud på en 30 min. Olie massage med hj 300kr fik det mig til at skrive til dem, og spurgte til prisen på 45 min. + hj og de svarede 400kr jeg slog til og bestilte tid til rose og de bekræftede det. Ankom til stedet 30 min efter og blev modtaget af en der i hvertfald ikke var rose, blev henvist ind i rummet og blev spurgt hvad jeg kunne tænke mig, jeg sagde at jeg havde aftalte over sms med chefen om hvad jeg ville have, damen i rummet sagde at det kostede 500kr og ikke 400kr og jeg henviste til min aftalte booking, den havde hun ikke hørt om og blev sur , og strøg ud til sin kollega og kunne nu hør at de begge var sure da jeg forstår lidt thai, damen kom ind igen og sagde at næste gang gik det ikke, jeg viste hende nu min sms med hendes chef og hun blev sur på chefen, jeg beklagede mig lidt over det og sagde at det jo ikke var min skyld, hun var hurtig til at sige at det ikke var mig hun var sur på og stemningen blev god igen,og fortalte mig så at rose slet ikke var der og det var noget fis at hun havde sagt at rose var der, da det jo var dem der pludselig stod med en kunde som blev sur. Massagen var ok og hård afslutningen kan der heller ikke sættes en finger på. Men resten af oplevelsen gør at jeg aldrigt kommer der igen. Selv damen blev sur og ville ikke arb. Der mere sagde hun.

er det min egen skyld kan man så stille spørgsmål tegn til og ja det er det nok, for det første bliver jeg forblændet af deres tilbud at jeg ikke sanser adressen og kører derud og da jeg ankommer efter 30min ser jeg først at der har jeg været før og det var ikke godt, og dengang var det heller ikke den pige jeg havde booket, og tiden kunne de ikke. Men nu havde jeg kørt 30 min og jeg har jo fået afvide at rose var der, men jeg blev snydt igen. Og for det andet kunne jeg bare havde lyttet til dem der allerede skriv dårligt om dem inkl. Mig selv. Men hvad fanden man bliver forhåbenligt klogere en dag og selve massagen var ok. https://www.escortguide.dk/P/thai-massage-vanloese--37494.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thailove23 skrev, for 10 timer siden:

er det min egen skyld kan man så stille spørgsmål tegn til

måske, måske ikke. Men det er god stil, at du enten 

1. kræver den service og den pris, der er blevet aftalt og

2. skrider, hvis 1 ikke er muligt.

      Det var vi mange, der kunne lære noget af. - tak for det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan ikke se, hvordan det skulle kunne være din egen skyld? Du har gjort alt “rigtigt”.

Det er godt, at du siger fra overfor forkerte billeder og holder fast i jeres aftale. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...