Hop til indhold
Eromon

Alice, Dybbølsgade 66

Recommended Posts

Efter en alt for våd bytur i torsdags endte jeg her:

http://www.massageguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14475

Pigen der åbnede viste sig at være Ladyboy'en Alice.

Hun er flot, feminin og virkede rigtig sød, så jeg betalte 1500 for en time med fuld pakke.

Dette fortryder jeg i dag, da det endte som så ofte før med de asiatiske ladyboys.

Det var hyggeligt og dejligt. Hun var sød og kyssede og gav fransk uden. Men aftalen var fuld pakke og selv om jeg fik gjort hende stiv flere gange kunne hun ikke holde gejsten nok, til at give mig græsk. Det har jeg oplevet før med ladyboys fra asien, så jeg tror jeg lige som har givet dem chancen.

Vi hyggede os okay alligevel og hun gjorde hvad hun kunne for at give mig en gid oplevelse og det endte okay med græsk til hende.

Samlet set et okay besøg, men jeg håber jeg kan styre min liderlighed næste jeg er i byen og indser, at jeg næppe får den oplevelse hos den slags piger og derfor bør gemme pengene til jeg er ædru.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest DirtyDK

I dag tog jeg mig endeligt sammen til udleve min fantasi om at besøge en ladyboy og valget faldt på Alice fordi jeg syntes hun er helt utroligt smuk. Jeg havde læst din anmeldelse så jeg var lidt spændt på om hun kunne holde den oppe. Jeg oplevede, heldigvis, det stik modsatte af dig, så jeg syntes lige jeg ville dele min oplevelse her.

Som sagt, så syntes jeg at Alice ser fantastisk ud, så jeg var ret spændt på om hun levede op til sine billeder. Det gjorde hun! Super feminin med et kønt ansigt og en lækker krop. Hendes bryster er ikke store, men føles helt naturlige. Jeg betalte 1.700,00 for en time, med det hele og vi gik i gang.

Vi startede med at røre og kysse hinanden hvilket var rigtigt dejligt, men der gik ikke længe før jeg havde hånden mellem benene på hende. Der fandt jeg den dejligste stive pik, ikke alt for stor, lige tilpas efter min smag. Jeg kunne ikke vente og tog hendes pik i munden og suttede som var jeg betalt for det (uden gummi). Helt fantastisk fornemmelse! Det virkede som om hun nød det og hun suttede også mig. Mens jeg suttede hende fandt hun glidecreme frem og begyndte at lege med min røv. Først med fingrene og efterfølgende med en vibrator. Det var vildt frækt!

Så spurgte hun om hun skulle kneppe mig... Selvfølgelig sagde jeg ja! Så blev jeg ellers taget bagfra, efter indsatsen at dømme kunne hun godt lide at gøre det. Da hun havde kneppet mig i 5-10 minutter sagde jeg at jeg godt ville sutte hendes pik igen (det er det der tænder mig mest). Da jeg fik den i munden kunne jeg mærke at hun var HELT hård, det var meget ophidsende.

Jeg har læst her og andre steder at der er en del ladyboys der kræver ekstra penge hvis de skal komme, så jeg blev ret overrasket da hun spurgte jeg ville se hende komme... Mon ik' jeg ville. Jeg slikkede hendes pik, nosser og røv, mens hun legede med sig selv indtil hun kom. Da hun var kommet tog jeg hendes pik i munden hvorefter jeg selv fik en af de bedste orgasmer jeg nogensinde har fået... Fuck! Det var vildt!

Alt i alt, var hendes pik stiv fra start til slut. Om det var fordi jeg besøgte hende tidligt på dagen eller fordi hun er begyndt at tage Viagra, det ved jeg ikke, men det var en meget positiv overraskelse.

Det var, som sagt, min allerførste oplevelse med en ladyboy, men absolut ikke min sidste. Det var, helt igennem, lige så frækt som jeg havde drømt om at det ville være. Alice er vildt sød og, efter min smag, super dejlig og sexet. Jeg vil helt sikkert besøge hende igen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...