Hop til indhold

Recommended Posts

Tilbud om privat diskret mini GB af DK fyr 34 ;)

Ønske:  Jeg har d.d fået en forespørgsel fra en ung fyr om jeg kunne arrangere et setup med 1-3 fyre (gerne 40 til 50 år) der kunne tænke sig at ordne mig sammen med ham. 

Sted: Her Privat og diskret i hus hos mig i Faxe Ladeplads lørdag d. 14. eller søndag d. 15. april i nogle timer eller tre. Nærmere tidspunkt aftales senere.

Deltagere:  Han er 24 år fra Odense og 178 cm og alm. af bygning og indtil videre så selvfølgelig også mig :) 

Fantasi: Han tænder på tanken om at ordne mig sammen med et par voksne mænd. At I skiftes om min mund og røv. Evt. prøver DP hvis der er stemning for det og hvad I kan finde ud af. Bare det er frækt og med mig i centrum. Måske tage et frækt billede eller to?

Praktik: Gratis. Kondomer i flere størrelser haves. Lidt kold at drikke. Mulighed for bad før og efter. Diskrete parkeringsforhold rundt om hjørnet. 100 % anonymitet.

Om mig: Dansk fyr på 174 cm, 64 kg, slank/atletisk af bygning, blå øjne, kort mellemblond hår. Se billeder og læs mere om mig og se billeder  i min annonce på her på Eroguide:  https://www.eroguide.dk/massage-escort/DK+fyr+34/ eller min annonce på Annoncelight: https://annoncelight.dk/showad/238425

Interesseret ? Send mig en mail på [email protected] eller en sms til 29 40 21 75 hvis du vil vide mere eller har lyst til at deltage.

Skærmbillede 2017-11-15 kl. 21.49.07.png

Redigeret af DK fyr 34

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...