Guest Ravnen

Kongsvangs Allé i Århus

3 indlæg i denne tråd

Guest Ravnen

Egentlig synes jeg jo, at anmeldelser skal være positive. Men jeg vil tillade mig at gøre en undtagelse. For klinnikken på Kongsvangs Allé i Århus var godt nok en skuffelse.

"Det er næsten for godt til at være sandt", tænkte jeg, da jeg så annoncen på eb.dk: Ung, lækker brasiliansk babe 22 år - 2 udløsninger for 600 kroner.

Og det var det. "pigen" der lukkede op var nærmere de 42 end de 22 år. Og lækker ville nok være en stramning. Jeg spurgte efter den annoncerede pige - og hun fortalte mig, at det var hende. Hun virkede meget sød - og som om, at flere var vendt i døren. Og nu havde jeg jo sat næsen op efter lidt lækkert i frokostpausen, så selv om alle alarmklokker bimlede og bamlede, så hoppede jeg alligevel på "tilbuddet".

Blev vist ind i "gymnastiksalen" og bedt om at lægge tøjet. Det gjorde jeg - og så skulle vi jo så i gang. Eller det vil sige: hun skulle i gang. Jeg måtte helst ikke røre ved hende (Jeg ville så nok have valgt et andet job). Hun gik så i gang med det mest uengagerede blowjob jeg nogensinde har fået, red mig lidt og spillede mig til sidst inden jeg kom. Meldte hurtigt fra til gang nummer to - og fik i stedet en omgang lige så uengageret massage.

Lokalerne, der er i en kælder, er lige så triste som den beskrevne oplevelse. Jeg skyndte mig at bade - og videre. Der kommer jeg ikke igen. Jeg kan muligvis have ramt en dårlig dag. Men anmeldelser på andre fora - og mavefornemmelsen siger, at det - desværre ER for godt til at være sandt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu