Hop til indhold
Rejsenetværk

For sent

Recommended Posts

Massagelisten, der har været på nettet i årevis har pludseligt set lyset:

Massagelisten.dk

http://www.massagelisten.dk/

De har sørme lige pludseligt oprettet et bruger forum ;)

Men med Eroguide.dk i god gænge, og med en støt stigende opbakning bag en admin, der hurtigt har opnået tillid til og tro på at han kan løfte opgaven med at skabe et nyt community, der for alvor vil kunne udvikle sig til det foretrukne community, målt på stadig innovativ udvikling, en imponerende driftstabilitet, god information til og servicering af sitets brugere, ja så tror jeg at sitet her blandt flere pludselige initiativer efter kuldsejlingen af Hedomax.com, der hidtil udgjorde den eneste seriøse konkurrent til det hidtidige flagskib på nettet Venuslogen, sitet her vil udvikle sig på sigt til mindst ligeværdigt at matche et VL' stærke position på nettet.

Lykkes det vil det være til gavn for både piger, klinikker, bureauer og mænd, det at vi får en platform for en mulig forandrings tænkning, der kan komme alle til fælles gavn.

Vi mangler blot lidt, at flere udøvende i branchen vælger at oprette sig, og bruge de gratis muligheder der allerede nu findes på sitet, i påvente af at admin lancerer version 2.

Til nu har 8 glædespiger og 2 escortbureauer oprettet sig - det kan blive til mange flere og bør blive til mange flere, gerne så hurtigt som muligt.

Desværre er branchen præget af en udpræget passivitet overfor nye initiativer, der kan komme dem selv til gavn, mens de samtidig bliver hængende, kun som aktive brugere af de gammelkendte tilbud på nettet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...