Hop til indhold
ViborgMand

Miss Skive - En trist oplevelse

Recommended Posts

http://www.escort5.dk/profil-16635-Miss+Skive.html

Havde allerede skrevet med hende for et stykke tid siden og havde fået en aftale. Da jeg så var kørt til Skive fik jeg en SMS om at hun var taget til fødselsdag

 

Jeg er nu stor fan af den slags ungpigekroppe, så da jeg så at hun annoncerede igen, valgte jeg at give det en chance

Allerede i forgårs lavede vi en aftale om at mødes i dag.

Jeg skrev en time før aftalen og fik intet svar. Først 40 minutter efter aftalen svarede hun.

Nå men vi fik lavet en ny aftale og jeg kørte til Skive. Havcde meget svært ved at finde lejligheden for der stod intet nummer og den som jeg mente det kunne være, var tom. Men det var faktisk den tomme lejlighed og jeg kom ind. Der lå en madras på gulvet og en masse tøj i hjørnet.

Pigen var nyvasket, vådt hår. Men hun virkede nærmest dopet. Meget sløv og langsom. Jeg spekulerede i om jeg skullle gå, men ja liderligheden!!!

Vi fik tøjet af og hun var helt besat af at kysse. Jeg fik hende nu ned og sutte pik - Det var hun ikke ret god til! Virkede som om hun ikke rigtigt havde lyst og der var ingen intensitet i det. Så skulle hun ride og det kunne hun heller ikke, hun sagde at hun ikke kan holde balancen når hun rider?!?! Så om på ryggen og jeg prøvede at kneppe hende. Fortalte hende at hun da godt nok var stram - Det må du altså undskylde sagde hun så?!?! Kunne mærke at jeg var ved at komme og tænkte om jeg skulle forsøge at holde det tilbage- Valgte bare at skyde klatten af og så komme videre!!

 

Stedet - Tjah det er da sikkert en OK lejlighed når hun flytter rigtigt ind. Men tror man stadig vil opleve rod

Pigen - Dopet, virker naiv og ikke særlig spændende!

Sexen - Kedeligt!

Gentagelse? - NEJ!

 

PS : Pas på hunden, den er så lille at den kan sidde i rillerne under skoene!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde en aftale med hende igår. Lavede allerede i tirsdags en aftale om et møde, og lavede endda aftaler om for at kunne mødes med hende. På trods af flere beskeder gennem dagen mødte jeg op på adressen, kun for netop at se en anden kunde gå ind af døren. Tænkte hun måske var forsinket med sine aftaler, så blev siddende og ventede udenfor. Efter 30 minutter var tålmodigheden opbrugt, og jeg kørte videre :angry:

Hun virker meget kortfattet i sine beskeder, svarer ikke på halvdelen af det man spørger om og kender ikke selv prisen på sine ydelser så tænker ViborgMand har ret i at hun måske er dopet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...