Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/linda-new-magic-girl-open-ll-day-38906.html....hos magicgirls I Valby, fortjener lige disse rosende ord med på vejen. Petit, sprudlende glad smuk pige....leverede super god GFE, meget nærværende og jeg kan stort set ikke finde noget negativt at sige om hende. Vi havde god kemi og jeg havde en rigtig god halv time med hende. Hun rejser snart, men jeg tror hun får et besøg mere næste gang hun er i landet. Fint sted iøvrigt. Bemærk dog prislisten på stedet hvor stort set al extra har en pris, dog rimelige priser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har treffet Linda och hon er en meget smuk pige men jeg hade icke densamme oplevelse med hende.

Må varit en icke fungerende kemi eller att hon hade en mindre god dag då vi treffedes men Linda er icke en pige jeg kommer treffe igen. Annars brukar Magic girls leverera på topp generellt, har treffet mer än 10 piger hos Magic girls, men dette var den session på Magic girls som varit minst god för mig.

Langt fra GFE med mig och hendes attityd med mig var icke vad jeg vill ha då jeg treffer piger. Men en meget hot pige men det er icke meget value då en session helt saknar den rette vibe.

Men gott att höre andre har bedre oplevelser med Linda.

hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Va katten...er det muligt, A. ? :D Nuvel, som du selv skriver er kemi altafgørende for et lykketræf - hun må ha haft en god dag, me happy !!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
gokke72 skrev, for 16 timer siden:

Nej.... Linda tog hjem idag, linket til Amira ved jeg ikke hvorfor har overtaget det andet link???? :wacko:

 

Det er nok fordi de begge er magic girls og formentligt arbejder det samme sted. Har nogen prøvet Amira? Synes jeg kan huske nogle negative anmeldelser af hende fra sidste år.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...