Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var en tur forbi Heidi på en Københavner tur. Allerede i vores indlende SMS korrespondance fik jeg indtrykket af en sød og rar person. Hun havde en sød og rar tone til trods for at jeg blev nød til at udsætte vores aftale to gange. Da jeg endeligt kom frem og hun åbnede døren blev jeg lidt overrasket over hendes størrelse, hun et ret høj (læs: meget). Hun er ganske velproportioneret, men hendes højde gør hende lidt voluminøs i forhold til min smag. Derudover er hun en ganske køn pige.

Tilgengæld har hun en rigtig dejlig personlighed, hvilket vægter mere i mine øjne. Hun er venlig, smilende og latter mild. Og konversationen gled nemt, hvilket skabte en rigtig god atmosfære.

Vi startede ud med at snakke lidt for at bryde isen. Efter lidt tid drejede snakken sig naturligt over på hvad jeg kunne tænke mig. Efter at havde snakket lidt om det, besluttede jeg mig for at bestille en time. Det kunne jeg naturligvis sagtens få, men hun tilrådede mig at nøjes med 30 min., da hun mente at mere blot var spild af mine penge - så det blev det.

Herefter begyndte vi at hjælpe hinanden ud af tøjet, og inden jeg havde set mig om havde hun taget dyret i munden, hvilket hun gjorde fortrineligt. Efter lidt tid kom jeg så i munden på hende, vi lagde os ned og konverserede lidt videre indtil jeg var klar igen. Nu var det blevet tid til en ridetur, hvorefter jeg vendte hende, spredte hendes ben og gav hende en tur. Hun så ud til at nyde det, hendes kinder fik i hvet fald lidt kulør. Til sidst sluttede hun af med et dejligt langt BJ.

Qua hendes personlighed endte det med at være en dejlig oplevelse, som jeg godt kunne finde på at gentage.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er en anmeldelse på gimel, som antyder at billederne ikke er ægte. Men den er nogen måneder gammel. Det er ellers nogen dejlige billeder, har du en vurdering af om hun er piogen på billederne?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har set et par forskellige profiler under samme navn på det seneste, så det kommer lidt an på hvilken profil du henviser til. Men i forhold til den profil jeg fandt hende under, var det luft en blanding. Der var helt klar et billede af hende, men også et som næppe var hendes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Heidi for c.a en måned siden og hold nu kæft hun er fræk :P:P:P Jeg må sige jeg tænker stadig på denne meget positive oplevelse og respektere og tager hatten af for den meget flotte pige.Hun var istand til at skabe en god stemning og jeg følte mig rigtig godt tilpas.Stor respekt og tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Overlord skrev, for 13 minutter siden:

Ja, billederne er ægte, fandt lidt i arkivet - men nu går hun under navnet Mia på Østerbro

https://escortguide.dk/P/-.luxus-massage-oesterbro-hos-mia.-38009.html

og tilbyder desværre ikke sex i ordets egentlige forstand.

Heidi_www.sexpiger.dk_2134.pdf 836.55 kB · 7 downloads

Det var et 8 år gammelt spørgsmål du lige svarede på? Jeg er imponeret over du kunne huske det

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...