Hop til indhold
Danskeren

Besøg af Nina - Lille, meget slank og meget veloplagt

Recommended Posts

Har ikke set nogen omtale af Nina her på sitet, så hermed følger en kort beskrivelse af min oplevelse med denne GP.

Nina er det man må betegne som et lille nips. Helt slank med rigtig flot krop og en fantastisk velformet lille røv. 2 gode håndfulde at klamre sig fast til med begge hænder. 

Hun ankommer meget velklædt og diskret......jeg fik associationer til en fræk kontor mus, der trådte ind af min dør. Hun virker lidt genert og nervøs, men det går hurtigt over og jeg oplevede en fantastisk indlevelse fra hendes side.

Hele tiden opmærksom på hvad jeg havde lyst til og frisk på det hele. Tror egentlig ikke hun er professionel og særligt rutineret ud i dette erhverv, ihverfald sjældent, jeg har oplevet så meget indlevelse og varme fra en GP. Virker som om hun bare er sig selv og giver alt hun har.

Nina sørgede bestemt for at give mig 1 1/2 time i drømmeland med en lille stram mis, tungekys, megafransk med god dybde og slurp. Rigtig frækt med en lille slank frækkert i stewardesse uniform, der kigger op på mig og spørger om jeg vil komme i munden eller ud over hendes ansigt....love it!

Alt i alt en herlig oplevelse i den skønnes selskab.

Nina er kønnere i virkeligheden end på hendes billeder, dejligt blød hud, dufter godt og meget velproportioneret. Hendet bryster er små men meget følsomme, når man kører tungen rundt omkring brystvorterne, hvilket hun helt sikkert kan lide. Hun taler ikke ret meget engelsk, men det opvejes af hendes kærlige og positive væremåde.

Link:

https://www.escortguide.dk/P/nina-29-petite-aegte-gfe-ogsaa-mobilepay-28459.html

 

Tak for et godt informativt forum, og god vind til jer alle.

  • Synes godt om 2
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×