Jyden

Olivia, SMS-Planet

16 indlæg i denne tråd

Olivia fra http://www.sms-planet.dk er vel nærmest en legende inden for faget. Jeg havde fornøjelsen første gang for flere år siden. Dengang havde jeg ikke oplevet GFE med en glædespige så hun tog mig virkelig med storm. :P

For nylig fik jeg muligheden igen, og igen tog hun mig med storm. :P Olivia er vel et sted i 30'erne nu, og hun er stadig lækker. Med lidt former, fantatsiske bryster, et kønt ansigt, og så er hun dejligt aggressiv i sin måde. Straks hun kom ind, strøg hun hen til mig, og vi begyndte med det samme at tungekysse. Jeg fik omgående jern på, hvilket hun grinende kommenterede. Hun gik om bag mig, rev mine underbukser ned og tog fat i min pik. Nå-da-da, sagde hun.

Det blev vildt og voldsomt. Olivia elsker sex, det er der bare slet ingen tvivl om. Jeg lå mellem hendes ben i mindst et kvarter, og da jeg var færdig, var hun over mig som en huntiger. Hun red mig helt vildt, og jeg kunne ikke holde mig så længe som jeg gerne ville. Men totalt lækkert var det.

Jeg må tage hatten af for Olivia, at hun i den grad holder kadencen. Det kræver en stærk personlighed at give alle som en så god en service. JEg har aldrig læst dårlig omtale af hende. Det er sgu godt gået.

Så er du til et lækkert kvindemenneske, der æder dig råt, så prøv Olivia.

http://www.sms-planet.dk/default.aspx?pageid=537

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, Olivia er en sveske i verdensklasse - som man må passe på ikke at forelske sig i. For det er der fare for når man har mødt hende.

Hun er smuk, dejlig at tale med, sød, intelligent og forstår VIRKELIG at gøre en tilpas. Og så har jeg slet slet ikke talt om hvad hun gør ved dig i sengen...... ;);)

tvr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu