Hop til indhold
actuallyagoat

Jeg besøgte 'NEW VICTORIA SØBORG'.

Recommended Posts

Hey folkens. 
Dette er min første tråd så det er lidt spændende!

Jeg har i noget tid lagt mærke til den strøm af italienske/spanske piger der har strømmet til søborg på escortguide.
Her er et par eksempler på pigerne, det virker til at de er oprettet af de samme, og det kommer jeg til senere:

Victoria Søborg (hende jeg besøgte)
Chanel Søborg
Ana Søborg
Emma Søborg
Mia Søborg

De skriver at de arbejder 24/7, så det udnyttede jeg igår (fredag) ved 24 tiden. 
Jeg skrev til Victoria, men hun kunne ikke så godt engelsk. Jeg brugte google translate til at skabe en form for kontakt, og vi aftalte en time Kl. 24. Jeg spurgte lidt ind til hendes ekstraydelser, og hun kunne tilbyde oral uden og anal. Fair nok tænkte jeg, hun så sgu sprød nok ud på billederne. Jeg brugte også google til at finde lidt flere billeder af hende, men øh.. der jeg så ankom.. Først bliver jeg mødt af den største sorte kvinde som praktisk talt dirigerer mig ind på et værelse som en traffik betjent.

Hun spørger mig om hvem jeg søger, og jeg siger Victoria. Hun nikker og forsvinder ind bag i lejligheden og lukker døren susende efter sig. Her sidder jeg i 10-12 minutter, hvor der bliver snakket og grinet inde ved siden af. Det lyder som at de er 4-6 piger i lejligheden, så det virker til at annoncerne sådan set er rigtige nok. Kvinden kommer tilbage og siger at Victoria er ovenpå, og vil tage imod mig oppe ad trappen.

Ved toppen af trappen åbner døren sig, og i mørket står Victoria. Hun er ret lav, og formerne er generelt også okay, men timeglasset er stort set væk. Det virker dog nærmest som en søster til pigen på billederne, da hun er betydeligt ældre og en del bredere. Der er dog noget svagt milfet over det jeg var lidt på. Hun tager mig i hånden og leder mig ned af den mest skumle tag gang med skråt tag og våde gulvtæppe gulve. Imens vi er ved at navigerer os ind til rummet, går vi forbi flere stationer hvor jeg går ud fra resten af banden var stærkt igang med at tjene til hverdagen. 

Rummet vi kommer ind i er præcis så mørkt og fugtigt som resten af tagrummet. Der står dog en tør seng med hvad der ligner rene lagner. Jeg ville dog ikke nærstudere det for meget, men jeg er som sådan ikke sippet. Victoria kommer ind i rummet bag mig og lukker døren. Hun fører mine hænder op på hendes bryster og hun signalerer at hun gerne vil betales. Vi bliver enige om det hele til 1800 i en time. Nu var jeg kommet så langt, og det var for sent til at finde et andet sted jo, ikke? Som sagt, jeg er ikke frygtelig sippet. 

Jeg ligger mig på sengen og hun spørger om jeg kunne tænke mig en øl. Tjoe, det er vel fredag, så jeg takker ja tak. 
Jeg når knap nok at synke den første tår før hun har placeret hendes bryster i mit ansigt. Dem var jeg sådanset ret nede med, - der var helt klart plastik derinde et sted, men de var sgu egentlig ret rare at røre ved. 

Jeg går ret meget op i at pigerne jeg er med har det godt, så jeg ville egentlig gerne ned mellem hendes ben. 
Hun ligger sig ned på sengen og.. finder en vådserviet frem og begynder at vaske sig grundigt for neden.. 

Altså, nu kan det godt være at jeg siger at jeg ikke er sippet, - og det er jo også relativt hygiejnisk anlagt, men øh.. kunne hun ikke have gjort de i de 10-12 minutter jeg sad og ventede nedenunder? Anyways, jeg spotter umiddelbart ikke noget klamt ved øjekast, så selvom hurtigt, fik jeg hende varmet fint op, før jeg skifter til hånden. 

Hun springer sig straks i kast med at give mig et blowjob, som er pisse lækkert. Hun har tydeligvis været i branchen længe, - men jeg er trodsalt kun en knægt på 28, så hvad fanden ved jeg ;-)
Dog på grund af lidt problemer med kommunikationen, vidste jeg ikke om det var cool at jeg holdt hende på hovedet eller førte den længere ned selv, så det fik hun lov til at styre. 

Der var koldt igår, og jeg har indbegrebet af en grower, not a show'er, så det kom lidt bag på hende at min ellers ret så ydmyge fyr efter kort tid kom op i fuld størrelse. 

Hun vendte sig hurtigt om og vi kørte i et godt stykke tid i en standard doggy. Undervejs varmede hun selv sin 'culo' op, hvilket sgu var ret frækt. Jeg spurgte om  hun var klar og hun sagde ivrigt de samme tre ord, som hun egentlig gentog resten af aftenen "yes, baby, good". Cool tænkte jeg og lykkedes efter nogle forsøg at få min relativt girthy pik i hendes røv. Jeg har før oplevet kærester som var i ret meget smerte på grund af min størrelse, så jeg spurgte ret ofte ind til om hun havde det fint; "yes, baby, good". Fedt, manner.

Hun ligger sig ned undervejs og synet var sgu for meget, så efter et par minutter vender jeg hende om. Jeg havde egentlig ikke selv tænkt tanken, men hun tager straks min pik ind imellem patterne og det føltes umiskendeligt meget som at være tilbage i hendes røv, bare lidt mindre stramt. Jeg holder virkelig ikke særligt længe og kommer ud over hendes bryster.

"Massage?" spørger hun og det ville faktisk være meget lækkert tænker jeg. 
Jeg ligger mig ned på maven og hun begynder på en overraskende god medium-hård massage. Jeg er stadigvæk øm i dag, hvilket typisk er et godt tegn.. eller et rigtigt skidt et, - you be the judge ;-). 

Jeg ved ikke helt hvorfor, men min pik faldt aldrig helt til ro, og under hele massagen lå den mellem mine ben. 
Hver gang hun kom forbi den fik den lige et kærtegn, og det gjorde jo bare at den havde det endnu federe. 
Undervejs strejfer hun også min røv og hun spørger om det er okay at hun massere her også. Jo, tænker jeg, - nu har jeg trods alt betalt 1800 for det.

Jeg har før fået prostata massage, men hun var vanvittigt god til det. Hun forklarede mig at det var en meget typisk ting for italienske mænd, men ikke for danske. Det var en sjov lille ting jeg ikke vidste på forhånd. Jeg kommer op i sådan en halv.. doggy stilling, i guess? Og kommer ret hurtigt igen. 

På dette tidspunkt er vi omkring halvanden time inde, og hun spørger mig om jeg vil købe en time mere. 
Jeg føler mig sgu egentlig godt nok tilpas og godt nok liderlig-ædru til at takker nej og traske hjemad. 

Overall, en lidt mærkelig oplevelse med lidt skumle og klamme forhold. Victoria var dog sød, men snakkede ikke specielt godt engelsk. Hun lignede ikke rigtig billederne, så hvis du går ud fra dem, vil du være skuffet. Generelt virker hele forretningen ret shady, og det virker til den store sorte dame styre showet. Hun havde 5-6 telefoner liggende på sit værelse som jeg går ud fra er pigernes som hun skriver til kunderne på, som dem. 

Jeg fortryder det dog ikke, og ville have gået min vej fra starten hvis det ikke var lidt spændende det hele, men det må du helt selv bedømme hvis du selv står i situationen. Jeg tror personligt jeg ville se en af de andre piger lidt an, en anden gang, - de virker til at de alle sammen tilbyder det samme. Om det så er sandt hos den enkelte pige vides dog ikke. Victoria havde fint gå-på mod med de ting jeg ønskede, og jeg optog endda en kort video som hun var ret vild med. 

Sted: 2/10. 
Pige: 5/10. 
Pris: 4/10. 

Edit:
Hold kæft det blev et langt første opslag, sorry for væggen!
Jeg håber jeg kunne lede nogle folk på rette vej! :-). 

 

 

 

Citat

 

Redigeret af actuallyagoat

Del dette indlæg


Link til indlæg
actuallyagoat skrev, for 5 timer siden:

Hey folkens. 
Dette er min første tråd så det er lidt spændende!.........Hold kæft det blev et langt første opslag, sorry for væggen!
Jeg håber jeg kunne lede nogle folk på rette vej! :-). 

Tak for at dele :) For øvrigt en super god og informativ anmeldelse der samtid også fik mig til at trække på smilebåndet ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, jeg syntes alle profilerne efterlader muligheder til forbedring. Personligt ville jeg ikke have taget kontakt på disse annoncer og det viser at min mavefornemmelse er korrekt, da jeg læser din anmeldelse som om profilerne er falske, du møder ikke dem som er afbilledet i annoncen og dem du møder ser ikke bedre ud, tværtimod, men ydelsen ser ud til at holde og det er selvfølgelig vigtigt. Det bliver pænt nej tak herfra. Du kan få masser af andet spændende for prisen du betalte, både indenlandsk og udenlandsk, også kl. 24.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er nok enig med Juvelen, men derfor er det nu meget fedt at tage nogle chancer engang imellem, og se hvor vejen fører hen. Om ikke andet giver det noget spænding i tilværelsen :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Denne anmeldelse er ikke et ord for langt til min smag og fyldt med god og brugbar information. Er også enig i at der må tages et par chancer i ny og næ men dette koncept bliver ikke brugt af mig. Mange Tak for dit indlæg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
GrandosFALLOS skrev, for 3 timer siden:

Tak til @actuallyagoat super anmeldelse! 

Tak skal du have, jeg er glad for at det kan bruges!

Jeg har et par stykker liggende som jeg burde skrive.
Bl.a. Pim og Bla i buddinge og Jennie (trans) i Herlev. Skønne piger!

(Og de lidt dårligere oplevelser, bl.a. med hende transen fra Paradise hotel.. jeg kan sgu ikke huske hvad hun hed. Det var en ret øv oplevelse. Faktisk samme sted som Victoria her.) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, for 14 timer siden:

Tak for at dele :) For øvrigt en super god og informativ anmeldelse der samtid også fik mig til at trække på smilebåndet ;)

Haha, det var da så lidt du. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...