Hop til indhold
Gangnam

Sexy Mercedes er tilbage

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/sexy-mercedes-came-back-38462.html

Nåede lige et sidste besøg, inden jeg rejser igen og det blev denne lækre dame. 

Mercedes er rost tidligere, og jeg kan kun bakke op om de gode anmeldelser af pigen. 

Det første der skal siges, er billederne er ægte nok, og at hun er en flot og sød pige. Wow! De der øjne, og shit! En lækker lille røv. 

Bestilte en time med kys. Lidt distancerede kys i starten med det blev bedre, da hun blev varmet op, især da vi sluttede anden runde i missionæren. Der blev jeg “slugt” :-) 

SF er inkl. Og det er nu meget rart, når der ikke er for mange extras. SF var ok, men ikke helt oppe i skyerne. En god 69`er blev det dog til, før højdepunktet kom. At tage den røv i doggy, var et syn for guder. Hun er ikke så stor, så veludrustede brødre vil måske ikke få samme oplevelse som mig, men jeg er “velsignet” med en lille skævøje diller, hvilket jo normalt ikke er så rart, men det gør at man kan få lov til at kneppe igennem på langt de fleste piger. Man må tage de plusser man kan. :-) 

Næste højdepunkt, var den mellemliggende massage. Jeg er selv uddannet massør, og selvom der er rart nok at blive nusser, som de fleste piger gør, så er det en befrielse at møde en pige, der for engangs skyld tager fat. Jeg fik givet hende et par massage fifs, og hendes støn, da jeg sad på hendes røv og masserede ryggen, fik hurtigt gang i den lille skævøjede. 

Den der røv, måtte jeg bare slikke på. Havde hverken aftalt eller betalt for sorte kys, og jeg er ikke en der forsøger at lave en sniger, men mellem kødet fik en tur, og hun løftede røven mere og mere op, så jeg rigtig kunne nå. Til sidst måtte hun om på ryggen og blive færdig (jeg er pissehamrende ligeglad med om de faker eller ej, bare de kommer) :-) 

Ja og så måtte jeg overgive mig ret hurtigt i missonæren til sidst, for hun er faktisk ret stram. 

Eneste minus er nok stedet. Det er en ret lydt lejlighed, så man kunne tydeligt høre hendes roommates, og når folk passerede ude på gangen, og ja, så er sengen rimelig skramlet, så når den får lidt gas, larmer det rimelig meget. 

Mercedes er klar value for money. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god og grineren anmeldelse. Godt at høre at hun kan blive tilfredstillet af en Mr.Chow  diller (Hangovers).

Så har jeg måske også en chance hos hende :-P

Redigeret af asianman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...